05. mar. 2023 o 19:00
aza, Koktejl

Daniel prišiel s trikom, ako odhaliť neveru: Potrebujete tento obyčajný predmet!

placeholder
Daniel má efektívny trik.
Zdroj: TikTok/danhentschel

Jednoduchý trik, ktorý dokáže spraviť každý!

Zahraničie
05. mar. 2023 o 19:00
Daniel prišiel s trikom, ako odhaliť neveru: Potrebujete tento obyčajný predmet!

Jednoduchý trik, ktorý dokáže spraviť každý!

Muž sa podelil o spôsob, ako odhaliť neveru partnera. Ľudia na sociálnych sieťach ho za tento trik označili za génia, píše denník Mirror. Daniel Hentschel z Los Angeles, ktorý pravidelne zdieľa užitočné tipy a triky na TikToku, odporučil všetkým podozrievavým partnerom, aby si v prvom rade vybrali a kúpili konkrétnu fľašu na vodu.

Podľa Daniela by fľaša mala vyzerať ako taká, ktorá by teoreticky mohla patriť komukoľvek. "Tvárte sa, že je to fľaša, ktorú ste našli v aute svojho partnera. Potom použite presne takúto formuláciu vety: 'Tu je tvoja fľaša na vodu'. Ak váš partner nemá čo skrývať prizná, že nevie, čo je to za fľašu a čia je," vysvetlil bližšie vo videu Daniel.

Pokiaľ vám odpovie partner týmto spôsobom, znamená to, že pred vami nemá čo tajiť a je úprimný. "Ale ak vás podvádza, bude s vami súhlasiť a predstierať, že je to jeho fľaša s vodou," povedal Daniel. Na viacerých sledovateľov urobil tento rafinovaný trik dojem.

"Toto je geniálne," napísal jeden z nich. "Toto by naozaj mohlo fungovať," pridal sa ďalší. Mnohí však v komentároch upozorňovali na to, že pri skúšaní tohto triku treba brať na vedomie pamäť vášho partnera. "Vyskúšala by som to na svojom mužovi, ale on zabúda na veci, ktoré vlastní, a myslel by si, že je to jeho, alebo že som mu to kúpila," poznamenala jedna z užívateliek sociálnej siete.