07. sep. 2023 o 16:00
Miroslav Novysedlák, Koktejl

Vačková skončila na pohotovosti: Neutíchajúca bolesť, k zlepšeniu stále nedochádza!

placeholder
Zuzana Vačková.
Zdroj: Instagram/zuzanavackova

Čo sa jej stalo?

Domáce promi
07. sep. 2023 o 16:00
Vačková skončila na pohotovosti: Neutíchajúca bolesť, k zlepšeniu stále nedochádza!

Čo sa jej stalo?

Herečka Zuzana Vačková je známa nielen vďaka svojmu udržiavanému vzhľadu, ale aj pozitívnemu mysleniu a láskou k športu. Spomínané správne nastavenie mysle jej pomáha zdolávať najrôznejšie prekážky, ktoré jej život prinesie. A tentokrát sa jej to len a len potvrdilo.

Uplynulú nedeľu totiž namiesto zaslúženého relaxu musela okamžite utekať do nemocnice na pohotovosť. Trápila ju totiž opuchnutá ruka, ktorú usmievavej herečke spôsobila alergia. Aj napriek tomu, že sa ocitla v nemocnici, sa snažila stereotypné čakanie využiť najlepšie, ako sa dá. Herečka v rozhovore pre Nový Čas uviedla, že si opakovala divadelné texty, vďaka ktorým sa na chvíľku uvoľnila a nemyslela tak na nepríjemnú bolesť.

Vačková priznala, že ju poštípala osa a k útoku došlo ešte v piatok. Ani po dvoch dňoch nenastalo žiadne výrazné zlepšenie v rámci jej zdravotného stavu, a preto sa rozhodla konať. Zväčšujúci sa a k tomu bolestivý opuch nemohla nechať len tak a navštívila nemocnicu. "Začínam generálkový týždeň v divadle a potrebujem byť fit. Dostala som infúziu aj lieky a dúfam, že sa mi to vstrebe. K veľkému zlepšeniu síce neprišlo, no verím, že to chce čas," zverila sa sympatická herečka.