09. aug. 2022 o 19:30
vmr, žani, Koktejl

Poslankyňa Bittó Cigániková odhodila šaty: Takmer nahá s provokatívnym odkazom!

placeholder
Janka Bittó Cigániková na dovolenke s kamarátkou Zuzkou.
Zdroj: instagram/jankabittociganikova

Užíva si leto plnými dúškami.

Slovensko
09. aug. 2022 o 19:30
Poslankyňa Bittó Cigániková odhodila šaty: Takmer nahá s provokatívnym odkazom!

Užíva si leto plnými dúškami.

Poslankyňa NRSR Jana Bittó Cigániková (SaS) dovolenkuje v slnečnom Chorvátsku. Fanúšikov však nezabúda pravidelne zásobovať šteklivými zábermi. Politička poslala nedávno na sociálnu sieť pozdravy zo Španielska, ale aj video z Chorvátska, kde kormidluje loď. Najnovšia fotka je však oveľa šteklivejšia.

K sexi záberu na Instagrame pripojila drsný odkaz pre slovenských politikov, ktorým prekáža na ženách vyzývavé oblečenie. "Čím viac budú Kuriak, Záborská a im podobní nadobúdať pocit, že ženám môžu kafrať do toho, ako majú žiť a čo majú a nemajú robiť, tým viac im budeme dokazovať, že sa ich nevyžiadanými radami neplánujeme riadiť," napísala k horúcej snímke, kde fanúšikom nechala len veľmi málo na predstavivosť.

Sporný status

Poslanec Milan Kuriak nedávno zdieľal status, ktorý sa venuje obliekaniu žien v lete. „Smrteľného hriechu pohoršenia sa dopúšťajú ženy, ktoré necudne odhalia svoj hrudník alebo nevhodne odhalia svoje končatiny,” píše sa na obrázku.

Ženy by podľa profilu Slovenský dohovor za rodinu, nemali nosiť veľké výstrihy, ani nič, čo ukazuje dekolt a kratšie sukne. Vo veľkom odporúčajú dlhé sukne a maxišaty. "Prepotený vzhľad nepôsobí žensky, takže noste so sebou malú fľaštičku s pleťovým rozprašovačom, aby ste sa počas dňa mohli osviežovať," radia ďalej ženám. Obliekaniu mužov sa nevenujú vôbec.

Kuriak vo svojom statuse dopísal, že u mnohých dnešných žien je cudnosť neznámy pojem. "O to zarážajúcejšie je odhaľovanie sa vydatých žien v rokoch a ich ,, módne " doplnky od hlavy po členky nôh sú tiež zarážajúce a na zamyslenie." Pod príspevkom sa nahromadilo viac ako tisíc komentárov.