09. júl. 2023 o 18:00
Miroslav Novysedlák, Koktejl

Exmarkizák s frajerkou na erotických FOTO: Veď sú tam úplne nahí!

placeholder
Henrik Szabo
Zdroj: instagram.com/henrik_the_aquaman

Slováka prirovnávajú k známemu americkému hercovi.

Domáce promi
09. júl. 2023 o 18:00
Exmarkizák s frajerkou na erotických FOTO: Veď sú tam úplne nahí!

Slováka prirovnávajú k známemu americkému hercovi.

Henrik Szabo, ktorý je známy z populárnej markizáckej reality šou Farma, si na svojom tele dá záležať. Návštevy fitka patria k jeho zaužívanej rutine a vďaka tomu sa môže pýšiť vyrysovaným telom. Jeho vzhľad patrí k hlavným zdrojom obživy, keďže pracuje ako profesionálny striptér a vynášajú mu aj sociálne siete. Najnovšie so svojou priateľkou Barbarou nafotil poriadne odvážne zábery.

Zo šteklivých fotografií, ktoré dvojica nafotila, je viac než isté, že obaja si potrpia na tom, ako vyzerajú a neustále pracujú na svojej forme. Atraktívny párik zaujal aj oko skúseného fotografa, ktorý ich zvečnil pri Lučanskom vodopáde. Výsledné fotky vyzerajú priam dokonalo a niet sa čomu diviť. Ak sa totiž skúsený fotograf spojí s dobre vyzerajúcou dvojicou, ktorej nahota nerobí problém, výsledkom sú snímky vyzerajúce ako z katalógu.

Zamilovaný párik nafotil romantické zábery okorenené štipkou erotiky. Henrik a Barbara zahodili zábrany, vyzliekli sa donaha a nechali sa zvečniť pod studeným vodopádom. Celkový výsledok podčiarkli padajúce snehové vločky, vďaka čomu vyzerajú snímky ako z iného sveta. Zábery pochválili aj komentujúci na Instagrame a niektorí dodali, že Henrik vyzerá ako herec Jason Momoa.