04. okt. 2022 o 08:00
žani, Koktejl

FOTO Okázalá svadba Plačkovej a Strausza: Na biele šaty zabudnite, Zuzana bola netypická nevesta

placeholder
René a Zuzana Strauszoví.
Zdroj: Instagram/rene.rendy

Dočkali sa veľkého dňa.

Domáce promi
04. okt. 2022 o 08:00
FOTO Okázalá svadba Plačkovej a Strausza: Na biele šaty zabudnite, Zuzana bola netypická nevesta

Dočkali sa veľkého dňa.

Manželia Zuzana Strausz Plačková (31) a René Strausz (33) si povedali tretíkrát áno. Prvýkrát spečatili svoju lásku 3. 10. 2015 a teraz to zopakovali aj v kostole. "Tak a sme svoji aj pred Bohom," okomentovala nevesta fotku, na ktorej ukazujú obrúčky. Svadbu spojili aj s krstinami vytúženého synčeka Diona.

Influencerka už dávnejšie povedala, že z toho nechce robiť veľkú ceremóniu. Dokonca vyhlásila, že si neoblečenie ani svadobné šaty. A tak sa aj stalo. Zuzana bola celé v bielom, no stavila na nohavicový komplet. K voľnému outfitu zvolila tenistky, ale kytica jej nechýbala. Fotky nájdete v galérii. "3.10 je už navždy náš dátum odkedy pred 7 rokmi sme si povedali naše prvé ÁNO. A dnes sme si to mohli znovu zopakovať pred Bohom a hlavne sme mohli pokrstiť nášho Syna Diona. Milujem vás nadovšetko René a Dion," vyznala sa na sociálnej sieti Plačková.

V roku 2015 ohúrila Zuzana ako nevesta v ružovej róbe. Áno si dvojica povedala v budove bývalej konskej železnice v Bratislave. Celebritná dvojica si roky užívala manželský život plnými dúškami a teraz si a radosťou vychutnávajú aj prírastok do rodiny.