25. aug. 2022 o 13:35
Famous.cz, Koktejl

Sylvester Stallone sa rozvádza: Obrovská potupa pre jeho ženu!

placeholder
Sylvester Stallone a Jennifer Flavin sa rozvádzajú.
Zdroj: Profimedia

Idú od seba!

Celebrity
25. aug. 2022 o 13:35
Sylvester Stallone sa rozvádza: Obrovská potupa pre jeho ženu!

Idú od seba!

Sylvester Stallone si prekryl tetovanie venované manželke obrázkom psa. Keď si to médiá všimli, poprel, že to súvisí s krízou v jeho manželstve. Jeho manželka Jennifer Flavin však v piatok 19. augusta podala žiadosť o rozvod. Jej manželstvo s hviezdou akčných filmov končí po dvadsiatich piatich rokoch. A to kvôli tomu, že Sylvester začal rozhadzovať ich spoločný majetok.

Stallone sa medzitým vyjadril k správam, že k ich rozchodu došlo po tom, čo si zaobstaral rotvajlera Dwighta a nezhoda ohľadom psa spustila ďalšie hádky, ktoré viedli k podaniu žiadosti o rozvod. Predstaviteľ boxera Rockyho ale tvrdí, že taký triviálny argument ako je hádka o psa rozhodne nebol dôvodom na rozvod.

Neukončili sme vzťah kvôli tak triviálnemu argumentu. Jednoducho sme šli každý iným smerom v našich životoch. Mám k Jennifer ten najväčší rešpekt. Vždy ju budem milovať. Je to úžasná žena. Je to tá najmilšia ľudská bytosť, ktorú som kedy stretol,“ odkázal Stallone médiám.

Skutočným dôvodom rozvodu je podľa magazínu People Stalloneho extrémne míňanie. „S ľútosťou oznamujem, že po dvadsiatich piatich rokoch manželstva som požiadala o rozvod so svojím manželom Sylvesterom Stallonom. Aj keď už nebudeme manželia, vždy si budem vážiť viac ako tridsaťročného vzťahu, ktorý sme spolu zdieľali, a viem, že sme obaja oddaní našim krásnym dcéram. Žiadam o súkromie pre našu rodinu, pretože sa priateľsky pohybujeme vpred,“ uviedla vo svojom oficiálnom vyhlásení Flavin.

Podľa magazínu People sa však v žiadosti o rozvod uvádza, že manželstvo je nenávratne rozbité a že podľa informácií a presvedčenia sa Stallone zapojil do úmyselného rozptýlenia, vyčerpania a plytvania manželským majetkom, čo malo nepriaznivý ekonomický dopad na manželský majetok.

Preto Flavin požaduje, aby bola odškodnená tým, že dostane nerovnomerné rozdelenie manželského majetku vo svoj prospech. Navyše by manželovi malo byť zakázané predávať, prevádzať, prideľovať, zaťažovať alebo rozptyľovať akýkoľvek majetok počas trvania rozvodového konania.