24. aug. 2022 o 17:00
vmr, Koktejl

Bývalá playmate o drogách a orgiách s Hefnerom: Keď to hovorím, napína ma!

placeholder
Hugh Hefner a Holly Madison.
Zdroj: Profimedia

Nebola to zrovna prechádzka ružovou záhradou.

Celebrity
24. aug. 2022 o 17:00
Bývalá playmate o drogách a orgiách s Hefnerom: Keď to hovorím, napína ma!

Nebola to zrovna prechádzka ružovou záhradou.

Expriateľka Hugha Hefnera Holly Madison povedala, že sex s ním bol drsný a cítila sa použitá. Bývalá playmate, ktorá sa stala jednou z Hughových hlavných priateliek a randila so zakladateľom Playboya v rokoch 2001 až 2008, prezradila, že žiadnu zo žien to nebavilo, informuje britský denník Mirror.

Teraz 42-ročná žena vo svojom podcaste s názvom Girls Next s kolegyňou Bridget Marquardt povedala, že všetky dievčatá považovali posteľné povinnosti s Hughom za poriadnu fušku. „Mysleli sme si, že musíme, inak nás vyhodia z vily. Všetci chceli, aby to prebehlo čo najrýchlejšie," prezradila. Holly tvrdí, že Hugh prinútil všetky dievčatá, aby ho v spálni volali "ocko".

Takisto dodala, že bola pozvaná von s Hughom a ostatnými zajačikmi do jedného z najhorúcejších klubov v LA v tom čase, kde bolo často vídať celebrity ako Britney Spears, Justina Timberlaka a Christinu Aguileru. Hoci nedrogovala, Holly povedala, že Hugh – ktorý zomrel v roku 2019 vo veku 91 rokov – jej ponúkol drogu s názvom Quaalude, o ktorej povedal, že bola známa ako „otvárač stehien v sedemdesiatych rokoch“.

Keďže vedela, čo bude nasledovať, mala podľa jej slov siahnuť po droge, aby sa upokojila. Späť v Playboy vile sa okúpala s jedným z ďalších dievčat a napokon ju vybrali, aby sa v tú noc vyspala s Hughom.

„Keď to hovorím, napína ma, ale v spálni ho všetci volali ocko," prezradila Holly s tým, že sexuálne hračky boli rozložené pre každého na posteli, keď dievčatá vošli do spálne s Hughom. Ale ako čas plynul a sex sa stal rutinnejším, Hugh sa podľa nej už počas sexu pomaly už ani nepohyboval.