01. apr. 2024 o 12:00
jž, Koktejl

Vážne zranenie Sklára počas natáčania Hornej Dolnej: Trvalé následky ho pripravili o...

placeholder
Herec Peter Sklár miloval lyžovanie.
Zdroj: Profimedia

Aj po šiestich rokoch chodí na rehabilitácie.

Domáce promi
01. apr. 2024 o 12:00
Vážne zranenie Sklára počas natáčania Hornej Dolnej: Trvalé následky ho pripravili o...

Aj po šiestich rokoch chodí na rehabilitácie.

Herec Peter Sklár (56) sa dostal do povedomia divákov vďaka humoristickej šou S.O.S. Väčšina z nás si ale Petra spája s postavou mafiánskeho bossa Alberta Ali Krasňanského z Mafstory. Jednu z hlavných postáv si zahral aj v seriáli Horná Dolná, a to starostu Karola Frlajza. Práve počas natáčania tohto seriálu sa mu stal nepríjemný úraz, o čom porozprával pre Plus 7 dní.

Celkovo sa na zdravotný stav nemôže sťažovať. "Mám sa výborne a ďakujem za opýtanie. Zdravie mi slúži a darí sa mi pracovne aj v súkromí. Čo sa kondície týka, dal som si záväzok, že musím chodiť pravidelne cvičiť. Lenže ja si popri svojej práci neviem fixne zadeliť, ktoré dni budem športovať," upokojil svojich fanúšikov hneď na úvod.

Počas natáčania Hornej Dolnej došlo k vážnemu úrazu. "Odvtedy prešlo už viac ako päť rokov, ale tá noha si to pamätá. Takže rehabilitácie boli a sú súčasťou môjho života. Čo ma naozaj veľmi mrzí, je, že som sa musel vzdať lyžovania. Boli sme vášnivá lyžiarska rodina, no človek si nevyberá. Ak by som sa pod dozorom dal na kondičné a silové tréningy, možno sa na lyže ešte postavím, uvidíme," priznal zdravotné problémy.

Ako v roku 2018 zistil Nový Čas Peter si pri hraní futbalu vážne zranil koleno. Podobné problémy riešil už rok predtým, kedy na chôdzu musel používať barlu. „Minulý piatok mi operovali meniskus. Nakrúcanie som zvládol s ortézou, ale dúfam, že sa zotavím rýchlo, lebo ma čaká ďalšia práca,“ prezradil detaily svojho zranenia v roku 2018 Sklár.