25. mar. 2024 o 06:00
vmr, Koktejl

Tina sa na Let's Dance rozplakala, prišla aj frajerka jej exmanžela: Neuveríte, ako zareagovala! FOTO

placeholder
Tinu dojali jej deti.
Zdroj: Reprofoto/TV Markíza

Posledné kolo Let's Dance bolo plné emócií.

Domáce promi
25. mar. 2024 o 06:00
Tina sa na Let's Dance rozplakala, prišla aj frajerka jej exmanžela: Neuveríte, ako zareagovala! FOTO

Posledné kolo Let's Dance bolo plné emócií.

Štvrtý živý prenos tanečnej súťaže Let's Dance sa niesol v duchu tancov lásky pre najbližších. Svoje tanečné zdatnosti túto nedeľu predviedlo 9 tanečných párov, celebritní tanečníci venovali svoje tanečné čísla svojim najbližším. Speváčka Tina tak svoje tango adresovala svojim dvom detičkám - synovi Leovi (11), ktorého má s futbalistom Richardom Lásikom a dcérke Tie Liliane (9), ktorú prezývajú Anička, ktorú porodila teraz už svojmu exmanželovi raperovi Separovi.

"Tento tanec v tomto kole som venovala svojim deťom, lebo sú v podstate obeťou môjho nabitého kalendára a napriek tomu sú mi najväčšou oporou," povedala Tina v dokrútke so slzami v očiach.

Na štvrtý prenos neprišiel do publika nik iný, ako Separova aktuálna priateľka - tanečnica Cynthia a práve ona v publiku sedela s Tininými deťmi. Zdá sa tak, že Tina so Cynthiou majú medzi sebou veľmi dobré vzťahy. Z Tininej dokrútky bola dojatá nielen ona sama, ale aj moderátori či porotcovia. Kamera po Tininom odtancovaní nakrútila záber práve na Cynthiu, ktorá takisto regovala veľkým dojatím v tvári.

Module ITT: Let's Dance

Deviaty ročník tanečnej šou je ozvláštnený o zmenu na porotcovskom kresle. Stálu zostavu Ján Ďurovčík, Adela Vinczeová a Tatiana Drexler každý týždeň doplní zaujímavá osobnosť zo sveta šoubiznisu. V prvom kole bol obrovským oživením argentínsky herec Facundo Arana, potom nasledovali Petra Polnišová a Nela Pocisková. Tentoraz si do porotcovského kresla zasadol obávaný porotcovský kat, český tanečník Zdeněk Chlopčík.