28. mar. 2024 o 08:00
Famous.cz, Koktejl

Známa herečka klamala o boji s rakovinou prsníka: Každú noc som preplakala

placeholder
Herečka Christina Applegate
Zdroj: Instagram/christinaapplegatesm

Osud sa s ňou nemazná. Život jej teraz ničí ďalšia nevyliečiteľná choroba.

Zahraničné promi
28. mar. 2024 o 08:00
Známa herečka klamala o boji s rakovinou prsníka: Každú noc som preplakala

Osud sa s ňou nemazná. Život jej teraz ničí ďalšia nevyliečiteľná choroba.

Hollywoodska herečka Christina Applegate priznala, že ľutuje, že klamala o tom, ako sa cítila počas liečby rakoviny prsníka. Tvárila sa príliš statočne, ale v skutočnosti každú noc preplakala. Päťdesiatdvaročnej hviezde seriálu Ženatý so záväzkami bola diagnostikovaná rakovina prsníka v roku 2008 a podstúpila dvojitú mastektómiu. Teraz bojuje s vážnou a pokročilou formou roztrúsenej sklerózy.

„V roku 2008, keď som prekonala rakovinu prsníka, som s tým išla von a bolo to dobré dievča, ktoré hovorí o tom, ako milujem svoje nové prsia, ktoré sú celé zjazvené. Čo som si myslela? Prvý rozhovor som viedla s Robinom Robertsom, keď som mala rakovinu, a ja som tam sedela a klamala, ako sa cítim. Všetko, čo som hovorila, bola obyčajná lož. Bola to moja snaha presvedčiť samú seba o niečom, a myslím, že to nikomu neprospelo,“ priznala teraz herečka, ktorá je oveľa úprimnejšia o svojej roztrúsenej skleróze, ktorá jej pomaly ničí život.

Chcem povedať, že je to na nič. Nebudem klamať. A myslím, že každý, kto má roztrúsenú sklerózu, si nebude hovoriť: ‚Toto je to najlepšie, čo ma kedy stretlo.' To skutočne nie je. Pretože to by znamenalo, že máte naozaj mizerný život, a keby toto bola tá najlepšia vec, ktorá vás kedy stretla, bolo by to niečo mizerné,“ vyhlásila Applegateová. Dodala k divákom v štúdiu: "Bol to vtip. Vy ma nechápete!"