19. júl. 2023 o 07:30
žani, Koktejl

Sexica Laura ukázala syna Borisa Kollára: Na koho sa podobá? Po mame aj tatinovi!

placeholder
Kollárova mamička číslo 11 Laura
Zdroj: Instagram/_leyla.lv

Nevie sa ho nabažiť.

Domáce promi
19. júl. 2023 o 07:30
Sexica Laura ukázala syna Borisa Kollára: Na koho sa podobá? Po mame aj tatinovi!

Nevie sa ho nabažiť.

Blondínka Laura (28) porodila na začiatku mesiaca trináste dieťa Borisa Kollára. Na svojho malého princa sa už nesmierne tešila, nakoľko si dával poriadne na čas. Chlapček, ktorý sa napokon narodil 6. júla, dostal poriadne nezvyčajné meno. Pyšná mamina sa pochválila, že sa volá Abner.

Z krásky sa stala už dvojnásobná mamina. Z predchádzajúceho vzťahu má syna Peťka (7), ktorý sa ujal úlohy staršieho brata. Šťastná Laura sa novorodeniatka nevie nabažiť. Na Instagrame sa už pochválila niekoľkými zábermi malého uzlíčka radosti. Všetky však spája jedna vec.

Tvárička Abnera je prekrytá srdiečkom, aby ho čo najviac chránila. Po narodení nového člena rodiny, sa všetci hneď snažia uhádnuť, na koho sa viac podobá. Laura sa zatiaľ podelila iba o jeden drobný detail. "Moje blonďavé po mame aj tatinovi," napísala k fotke, na ktorej sa vynímajú jemnučké vlásky chlapčeka.

Za svojho malého princa je mladá mamina pripravená bojovať ako levica. "Ja prevrátim aj celú zem, za čo i len škaredý pohľad a každý špinavý jazyk, ktorý je a bude použitý proti tomuto nevinnému dieťaťu! Zapamätajte si! Tam, kde si ja sadnem, tráva rásť nebude!" chrlila blesky Laura.