14. dec. 2023 o 14:30
žani, Koktejl

Toto Jasminu Alagič dorazilo, pred všetkými jej vyhŕkli slzy: Nehanbím sa!

Lomcovali ňou emócie.

Domáce promi
14. dec. 2023 o 14:30
Toto Jasminu Alagič dorazilo, pred všetkými jej vyhŕkli slzy: Nehanbím sa!

Lomcovali ňou emócie.

Jasmina Alagič (34) je úspešná moderátorka, no popritom si zarába aj vďaka spoluprácam na Instagrame a teraz predstavila svetu aj vlastný produkt. Predaj dvoch telových sprejov spustila len nedávno a už hlási vypredaný sklad. Takýto obrovský záujem teší každú podnikateľku, avšak za emotívnym videom Jasminy bolo toho viac.

Brunetka považuje svojich sledovateľov takmer za svoju instagramovú rodinu a tak s nimi aj komunikuje. Ukazuje im prácu, svoje bežné činnosti, zahrnula ich aj do procesu zariaďovania bytu a chaty. Ľudia majú potom tiež pocit, že sa dobre poznajú. Aj to bol určite jeden z dôvodov, prečo tak túžili obdarovať seba alebo svojich blízkych vôňou od moderátorky.

K Jasmine sa dostalo video dojatej ženy, pre ktorú bol telový sprej prekvapením. Fanúšičke po otvorení krabice vyhŕkli slzy a rovnako reagovala aj moderátorka. "Som absolútne rozcítená a nehanbím sa ani za jednu slzu. Roztápate mi srdce ako nikdy posledný týždeň, nie je to o tých objednávkach, je to o vás, vám som naozaj mohla urobiť radosť! JA?! Chápete to?! Úplne obyčajná baba jedna z vás, môže urobiť niekomu takúto radosť!" vyznala sa.

Dodala, že hlava jej to neberie, ale srdce absolútne áno. "Som tak veľmi naplnená láskou, mám zdravú milujúcu rodinu, priateľov, ktorí sú úprimní a do toho takéto zastúpenie žien, pre ktoré tu túžim byť viac. A ja to naplním," sľúbila cez sociálnu sieť.