Zaujímavosti
photo Foto
video Video
29. feb. 2024 o 19:00
emd, Koktejl

Blondínka odhodila žiletky a na internete vystavuje svoje zarastené telo: Kritikom vracia úder!

placeholder
Mladá kráska sa nehanbí ukázať svoje prirodzené telo.
Zdroj: TikTok/@fairyinnature

Ukázala všetko.

Zaujímavosti
29. feb. 2024 o 19:00
Blondínka odhodila žiletky a na internete vystavuje svoje zarastené telo: Kritikom vracia úder!

Ukázala všetko.

Mladá žena prezradila, že je hrdá na to, že má chlpaté podpazušie, a odmieta ďalej počúvať, čo na to hovoria krutí neprajníci. 20-ročná blondínka, ktorá si hovorí "prirodzená víla", často počúva, že by bola oveľa krajšia, keby sa oholila, ale jej je to jedno. Denník The Sun poukázal na jej odvážny prirodzený vzhľad a na fakt, že mladá žena rada ukazuje svoje tmavé ochlpenie.

V jednom klipe zdieľanom na sociálnych sieťach sa podelila o typický komentár, ktorý často dostáva. "Bola by si oveľa krajšia, keby si sa oholila," hovoria jej ľudia, ale dievčina sa nebojí ukázať to, čo sama chce. "Som taká, aká som," vysvetlila. V ďalšom videu v inom outfite ukázala nielen svoje ochlpenie v podpazuší, ale aj zarastené ruky.

Blondínka pripomína, že ochlpenie na tele je prirodzené. "Nehovorte, že ochlpenie na tele je mužské, ak nechcete, aby som sa zbavila aj obočia, mihalníc a vlasov na hlave. Chlpy sú chlpy, v tom nie je žiadny rozdiel. Nie je to len mužské. Rastú obom pohlaviam," vrátila úder neprajníkom.

Ochlpenie si necháva rásť na celom tele. V ďalšom klipe ukázala za zvuku skladby Pretty Woman zvyšok. Kamerou sa pomaly posúvala popri línii šiat smerom k nohám. V 13-sekundovom klipe mladá žena hrdo ukázala svoje chlpaté nohy, čím mnohých úplne ohromila. Video rýchlo nazbieralo viac ako 116 000 pozretí.

Hoci bola táto žena v minulosti terčom kritiky kvôli svojmu ochlpeniu, sekcia komentárov bola aj plná komplimentov a chvály. "Nádhera," znel prvý komentár. "Milujem to," napísal niekto iný. "Nádherná, prirodzená dáma," pridal sa niekto ďalší.