22. apr. 2024 o 09:30
jž, Koktejl

Známa moderátorka skončila na urgente: Problémy so srdcom! Myslela, že je to len nevoľnosť...

Želáme skoré uzdravenie!

Zahraničné promi
22. apr. 2024 o 09:30
Známa moderátorka skončila na urgente: Problémy so srdcom! Myslela, že je to len nevoľnosť...

Želáme skoré uzdravenie!

Bývalá moderátorka a súčasná producentka českej relácie VIP Prostřeno Štěpánka Decastelo (45) je hospitalizovaná v pražskom IKEM-e (Inštitút klinickej a experimentálnej medicíny). Dva dni ju trápila na oko neškodná nevoľnosť a bolesť, ktoré sa zmenili na problémy so srdcom, kvôli čomu ju museli okamžite hospitalizovať.

"Z dvoch dní nevoľnosti a bolesti sa vykľulo niečo s mojím srdcom. Akože, nie som teraz úplne v poriadku a to, že to tu píšem, nie je fňukanie, to je asi môj spôsob, ako sa s tým všetkým vyrovnať, prestať plakať a nemyslieť na tie najhoršie veci. Dúfam, že to takto beriete aj vy. A viem, že naše spoločné zdieľanie pomôže. A ja vám za to veľmi pekne ďakujem!" napísala na sociálnu sieť.

Cítila sa veľmi frustrovane. "Myslím, že ma teraz optimizmus opustil a viem, že nemám myslieť na zlé veci a všetko by malo byť slniečkové až do poslednej chvíle. Ale v skutočnosti to tak nie je. Je to dosť na h*vno. A píšem to sem, lebo sa potrebujem vyplakať, vykričať a zanadávať si," pokračovala. Do nemocnice ju prišlo podporiť mnoho známych aj rodina, čo jej zlepšilo náladu.

A čo sa vlastne stalo? "Ráno som odviezla malého do školy a išla som k doktorovi obvodnému, pretože som mala proste 2-3 dni bolesti, ktoré ja proste mávam. Pretože mám tú autoimunitnú chorobu reumatoidnú, takže som na tú bolesť denne zvyknutá. A toto bolo trošku iné. Takže ma bolel hrozne chrbát, tak zvláštne, akože brutálne a na hrudníku a zle sa mi dýchalo," opísala svoje príznaky moderátorka.

Slová doktora ju prekvapili. "No tak ma poslal doktor rovno na urgent do IKEM-u, kde si ma nechali. Potom ma dali na lôžkové a nejaké zvýšené markery srdečné. No a do toho mám ten reflux, a do toho mám stres, a do toho mám veľa práce, za čo som vďačná, tú milujem a nejaké vzťahové drámy som teraz mala na sebou a jedno s druhým," pokračovala.

Na ďalší deň sa svojim sledovateľom opäť prihovorila. "Nebojte neklepla ma pepka, nejdem na žiadnu operáciu srdca, volá sa to perikarditída, vôbec som nevedela, čo to je, ale tak, tú mi teraz zistili. Tú budeme liečiť a budeme to liečiť ambulantne. Takže teraz idem ešte na jedno vyšetrenie a keď to tak nejak dobre dopadne, tak ma pustia dnes domov. Ale je to proste zápal vaku okolo srdca. Je to z tej choroby, ktorú mám z preťaženia a zo stresu, takže mám kľudový režim," vysvetlila. Celé jej vyjadrenie si môžete pozrieť vo videu nad článkom. Želáme skoré uzdravenie!