28. nov. 2022 o 15:00
ab, Koktejl

Ako si udržiava dokonalú postavu? Andrea Verešová nám prezradila, akým jedlám sa vyhýba

placeholder
Modelka Andrea Verešová.
Zdroj: Instagram/andreaveresovaofficial

Krásna a nestarnúca topmodelka Andrea Verešová prezradila, vďaka čomu vyzerá stále tak dokonale.

Domáce promi
28. nov. 2022 o 15:00
Ako si udržiava dokonalú postavu? Andrea Verešová nám prezradila, akým jedlám sa vyhýba

Krásna a nestarnúca topmodelka Andrea Verešová prezradila, vďaka čomu vyzerá stále tak dokonale.

Len máloktorá modelka pôsobí aj po 40-tke stále aktívne v modelingu. Jednou z nich je aj Andrea Verešová, ktorá vyzerá dokonale a mladistvo aj s pribúdajúcimi rokmi. Okrem modelingu sa venuje aj svojej vlastnej módnej značke a založila nadačný fond, ktorý sa stará o opustené deti z detských domovov a sociálne slabších rodín.

Okrem toho sa stará aj o svoju rodinu, má dve šikovné deti a dlhoročný vzťah so svojím manželom Danielom Volopichom. V rozhovore, ktorý prebiehal na chatovacom portáli Pokec.sk, nám prezradila, čo je pre ňu vo vzťahu najdôležitejšie a čo robí preto, aby vyzerala stále krásne a mladistvo.

Na začiatok sa vráťme trochu do minulosti. Narodila si sa v Žiline. Ako sa ti tam vyrastalo a rada sa tam vraciaš?

Áno, Žilina je moje rodné mesto, milujem to tu, rada som tu vyrastala a vždy sa do Žiliny budem rada vracať, aj keď príležitostí a času je stále menej.

Neskôr si študovala na gymnáziu a na vysokých školách v Prahe a Plzni. Ako si spomínaš na svoje študentské časy? Bola si vzorný študent? :)

Vždy som mala dobré známky a bola som celkom vzorný študent. Pre rodinu bola škola prioritou. Chcela som sa venovať medzinárodnému právu a študovať jazyky. Bavili ma dejiny, ale osud nakoniec rozhodol inak. Právo som síce doštudovala, ale nakoniec sa venujem viac modelingu, podnikám a pomáham opusteným deťom.

Už veľmi mladá si mala ambíciu stať sa modelkou, keďže si sa zúčastnila súťaže Miss Teenager. Bol to tvoj sen od malička?

Bola to skôr náhoda, na Miss Teenager ma prihlásila sestra. Nikdy by som neverila, že vyhrám Miss.

Pred 23 rokmi si vyhrala titul Miss Slovensko. Ak by si sa mohla vrátiť v čase, zopakovala by si si túto skúsenosť ešte raz?

Určite áno, súťaž Miss vám otvorí dvere do sveta šoubiznisu, získate nové skúsenosti a nové príležitosti.

Na sociálnych sieťach ukazuješ hlavne svoj profesionálny život. No si aj mamina a manželka. Ako teda vyzerá tvoj bežný deň?

Cez týždeň s deťmi stávame o 6:30 ráno, robím im pravidelne raňajky a desiaty. Predtým, ako idem do práce, ešte cvičím rada jógu a vybavujem svoje maily a faktúry. Keď mám čas, navarím rýchlo deťom obed, ale väčšinou ho pripravujem dopredu ešte večer a deti si ho na druhý deň ohrejú. Vďačné sú omáčky, napríklad guláš, sviečková, kurča na paprike alebo hovädzie na hubách.

Má aj tvoja dcéra ambície pracovať raz v módnom priemysle?

Áno, v poslednej dobe ju to zaujíma, ale venuje sa predovšetkým škole a športu a moc času jej zatiaľ nezostáva. Akurát včera sme fotili jej prvú kampaň na značku Naiada. Viedla si skvele.

Tvoju dokonalú postavu ti určite závidia aj mladšie ročníky. Ako často cvičíš?

Každý deň chvíľu. Najradšej mám ráno jógu, pilates alebo 5 Tibeťanov. V posilňovni nie som často, ale aspoň raz-dvakrát týždenne chodím na bicykel, kolieskové korčule alebo plávať.

Dodržiavaš aj nejakú špeciálnu diétu?

Nie, ale vyhýbam sa pečivu a sladkému. Samozrejme, keď doma pečiem, tak neodolám aspoň trochu ochutnať. Dôležité je jesť s mierou a počúvať svoje telo, dodávať mu dostatok minerálov a vitamínov a samozrejme kolagén, ktorý pomáha zlepšovať imunitu a kĺby, vlasy či nechty regeneruje.

So svojím manželom Danielom tvoríte šťastný pár už dlhé roky. Čím ti učaroval? :)

Je to skvelý muž, ktorý má zmysel pre humor, hlavne je veľmi obetavý, láskavý a rodinný typ rovnako ako aj ja. Je mi už dlhé roky oporou, kamarátom a skvelým manželom.

Stretávaš sa ešte aj so svojím expartnerom Jaromírom Jágrom?

V lete sme sa stretli prvýkrát po 20 rokoch, ale mám ho stále rada, veľmi mu fandím a držím palce. Je to fajn chlap a úžasný kamarát.

Čo je pre teba najdôležitejšie vo vzťahu?

Dôvera, tolerancia a schopnosť stále obdivovať svojho partnera a stráviť spolu voľný čas. A tešiť sa na seba. Tiež vedieť zamilovať sa stále do tej istej osoby.

Založila si vlastnú módnu značku. Čím sa vaše oblečenie odlišuje od ostatných na trhu?

Pokúsila som sa vytvoriť niečo, čo spĺňa predstavy žien, ktoré túžia po kvalite, elegancii a pohodlí. Naša značka AVER je určená všetkým ženám, ktoré chcú byť originálne a zvodné a pritom si zachovať minimalizmus a čistotu. Šijeme z kvalitných materiálov a Armani hodvábu, ktorý je veľmi praktický, nadčasový a nekrčí sa. Značka AVER je výsledkom mojej vášne pre módu.

Okrem toho máš aj značku s rôznymi výživovými doplnkami. Na aký produkt nedáš dopustiť?

Collagen je pre náš organizmus nepostrádateľný, je to najdôležitejšia stavebná látka v ľudskom tele a pretože sa po 30. roku prestáva v organizme tvoriť, je dôležité ho v správnej forme telu dodávať. Náš Beauty komplex je unikátny produkt, ktorý obsahuje morský Collagen v kombinácii s účinnými látkami, vitamínmi a minerálmi. Jeho pravidelným užívaním podporíte imunitu a vitalitu.

Novinkou je CBD, ktorý prirodzene podporuje obranyschopnosť organizmu, udržuje stálu hladinu cholesterolu, znižuje stres, zlepšuje spánok, má protirakovinové účinky, uľavuje aj od bolesti a lieči depresie.

Ak by si mala povedať jednu vec, čo na práci modelky miluješ a naopak, čo nemáš rada. Čo by to bolo?

Je tam veľa náročných vecí a zložitých situácií. Nenávidím fotenie plaviek v zime, alebo kožuchov v púšti, dlhé hodiny bez jedla, odpočinku, ale na druhú stranu ma baví niečo tvoriť a vymýšľať nové krásne projekty. Verím, že modeling je formou umenia a spôsob ako sa vyjadriť. A tiež verím, že OUT of difficulties, grow miracles...

Na chatovacom portáli Pokec.sk v miestnosti "Na pokec" môžete každý štvrtok od 17:00 do 18:00 sledovať rozhovory so známymi osobnosťami Slovenska a zároveň máte jedinečnú príležitosť spýtať sa svoje vlastné otázky.