21. apr. 2024 o 09:00
jž, Koktejl

Sulíkov syn Filip sa neudržal: Takto naložil účastníčkam šou Ruža pre nevestu!

V žiadnej situácii si neberie servítku pred ústa.

Domáce promi
21. apr. 2024 o 09:00
Sulíkov syn Filip sa neudržal: Takto naložil účastníčkam šou Ruža pre nevestu!

V žiadnej situácii si neberie servítku pred ústa.

Filip Sulík (28), syn bývalého predsedu strany SaS Richarda Sulíka, patrí medzi známe osobnosti na sociálnych sieťach. Na obrazovkách televízie Markíza momentálne beží obľúbená šou Ruža pre nevestu, v ktorej sa 18 žien snaží získať srdce úspešného podnikateľa Radka Urbanyaka (34).

Na sociálnych sieťach začiatkom marca Filip všetkých prekvapil, keď pridal video, ako túto šou pozerá spoločne s političkou Romanou Tabák (32). Šou ho ale pravdepodobne neoslovila. Na svoj profil pridal Filip ukážku z podcastu, ktorého bol hosťom a hovoril o spomínanej šou. "A ďakujem, že sa snažíš naše mladé dievčatá uchrániť," hovorila mu moderátorka v závere dielu.

Do toho jej ale skočil Sulík mladší. "A blizzardom (fujavica, pozn. red.) k**otov, ktorý môže nimi prejsť a stanú sa z nich účastníčky Ruže pre nevestu. Každý človek, čo sa prihlási do šou, ako je Ruža pre nevestu alebo Love Island, je absolútne, absolútne zbytočný a pohrdnutia hodný," drsne vyhlásil Filip.

Počas rozhovoru však ešte zabŕdol do tejto témy. "Pozri sa k**ot, Ruža pre nevestu. Pozri sa na tie p**e, ony majú všetky koľko? 80 rokov? A čo to je za ľudí? Čo to je za ľudí reálne? Však oni sú mimo. Pozri sa na hentú Dolli. Koľko má rokov, jak vyzerá? Čo to je za stvorenie?" rozčúlil sa a nešetril vulgarizmami. Celé jeho vyjadrenie nájdete vo videu nad článkom.