17. apr. 2024 o 04:30
Katarína Knochová, vmr, Koktejl

Herečka Karin Haydu prežíva šťastné obdobie: Som zamilovaná!

Obľúbená herečka žiari šťastím.

Celebrity
17. apr. 2024 o 04:30
Herečka Karin Haydu prežíva šťastné obdobie: Som zamilovaná!

Obľúbená herečka žiari šťastím.

Krištáľové krídlo každoročne oceňuje významné osobnosti Slovenska v oblasti vedy, kultúry, filantropie či športu. Jednotlivé poroty desiatich kategórií: Medicína a veda, Hudba, Populárna hudba, Filantropia, Divadlo a audiovizuálne umenie, Výtvarné umenie, Inovácie a startupy, Hospodárstvo, Publicistika a literatúra a Šport, zasadali na prelome novembra a decembra. V odborných diskusiách sa ocitlo vyše 300 návrhov na nominácie, ktoré počas jesene zasielala verejnosť aj porotcovia.

Na pódiu sa počas stotridsať minút trvajúcej šou, vysielanej naživo a pod taktovkou režiséra Romana Petrenka, postupne predstavili až štyria moderátori. Herečka Karin Haydu, moderátorka Marianna Ďurianová, aktuálna športovkyňa roka Danka Barteková, ktorá je taktiež členkou Nadácie Krištáľového krídla, a mužskú časť poroty tento rok zastupoval bývalý hokejový obranca Richard Lintner.

Herečka Karin Haydu v rozhovore pre Koktejl.sk prezradila, že moderovať toto prestížne podujatie nebola žiadna novinka, keďže sa v tejto úlohe predstavila už šiestykrát a samozrejme to pre ňu veľa znamená a túto ponuku s pokorou prijala. To, či mala Karin na tomto podujatí aj svojich favoritov, či je pre ňu jednoduchšie moderovať alebo hrať, ale aj to, ako sa momentálne má, sa dozviete v našom videu.