Zaujímavosti
photo Foto
video Video
16. okt. 2023 o 18:00
emd, Koktejl

Nevesta Sofia prezradila skutočný dôvod sobáša s milionárom: Tie zábery hovoria za všetko!

Dubajský milionár ju zasypáva peniazmi, značkovými šperkami a kabelkami.

Zaujímavosti
16. okt. 2023 o 18:00
Nevesta Sofia prezradila skutočný dôvod sobáša s milionárom: Tie zábery hovoria za všetko!

Dubajský milionár ju zasypáva peniazmi, značkovými šperkami a kabelkami.

Sofiu Kralow podľa denníka The Sun neprajníci nazývajú povrchnou a hovoria, že je so svojím mužom len pre jeho peniaze, ale ona je hrdá na to, že je zlatokopka, a tvrdí, že sa to stalo jej prácou. Sofia zdieľaním videí na internete umožnila používateľom sociálnych sietí nahliadnuť do svojho honosného životného štýlu.

V krátkom videu na TikToku Sofiu videli v značkových obchodoch s oblečením a šperkami, kde sa podelila o svoju lásku k drahým nákupom.

"Najlepšia vec na svadbe s bohatým mužom z Dubaja," napísala na sociálnej sieti. Na začiatku klipu Sofia pózovala so svojím bohatým manželom, ktorého nazýva aj "sugar daddy". Potom nakrútila nádherné diamantové šperky a krátko na to sedela na zadnom sedadle auta s obrovskou zásobou 100-dolárových bankoviek.

Neskôr sa natočila, ako po nákupoch drží v ruke tašku Versace, a o niekoľko sekúnd neskôr ju manžel obdaroval nádhernými strieborno-zlatými rolexkami. Sofiu potom vyzdvihli v G-Wagone a chvíľu nato sedela za volantom svojho Mercedesu a v ruke držala vejár 50-eurových bankoviek. Nielenže Sofia dostala luxusné doplnky vrátane kabelky Louis Vuitton, ale manžel pre ňu pripravil aj množstvo ruží a sviečok.

Keď sa jej ľudia pýtali, čím sa živí, Sofia potvrdila domnienky. "Som zlatokopka," priznala otvorene. Klip na TikToku, ktorý zdieľala pod používateľským menom @sofiakralow, zjavne nechal mnohých fanúšikov s otvorenými ústami, pretože sa rýchlo stal virálnym a nazbieral neuveriteľných 21 miliónov pozretí.

Používatelia sociálnych sietí zostali ohromení Sofiiným honosným životným štýlom a mnohí sa k tomu vyjadrili v komentároch. "Už som na ceste do Dubaja," žartoval prvý divák. "Prajem ti to," komentoval niekto video.

"Tiež to chcem," napísal iný. Nie všetci však boli takí láskaví a mnohí Sofii vyčítali, že je povrchná. "Určite s ním nie je z lásky," komentoval sledovateľ uštipačne. "Len túži po peniazoch," tvrdili ďalší. "Na to, že ste v tak nábožensky založenej krajine, vám ide len o povrchné veci! Wau," pridal sa iný kritik. "ZLATOKOPKA, ZLATOKOPKA, ZLATOKOPKA, ZLATOKOPKA," skandoval niekto ďalší.