19. mar. 2023 o 05:30
žani, Koktejl

Týždeň po svadbe sa priznala: Trapas nevesty Tomáša Bezdedu!

placeholder
Ivana Bezdedová odhalila tehotenské bruško.
Zdroj: instagram/tomas_bezdeda

Spečatili svoju lásku pred rodinou a najbližšími.

Celebrity
19. mar. 2023 o 05:30
Týždeň po svadbe sa priznala: Trapas nevesty Tomáša Bezdedu!

Spečatili svoju lásku pred rodinou a najbližšími.

Z Tomáša Bezdedu (37) je už ženáč a čoskoro sa bude pýšiť i označením ocino. S manželkou Ivanou, ktorá je od neho mladšia o takmer 14 rokov, nič neodkladajú na neskôr ako mnoho párov. Po 11 mesiacoch radenia si povedali v kostole svoje áno. V markizáckom magazíne Reflex opísali pocity z manželstva i svoj veľký deň.

Počas svadby je nervózna každá nevesta a zrejme to sa podpísalo aj na Ivane. Podaril sa jej totiž menší trapas. "Mne nešlo vôbec nič a tým myslím, že absolútne vôbec nič, lebo som zabudla aj kyticu si zobrať do ruky. Takže asi mi nešlo vôbec nič, asi iba také, že všetci sa na mňa dívajú, usmievaj sa a tvár sa prirodzene," podelila sa s divákmi Ivana. Keď uvidel Tomáš kráčať svoju milovanú uličkou, mal v hrdle guču a slzy na krajíčku.

Zhodujú sa, že uzavretie manželstva bolo dobré rozhodnutie. "Je to veľmi pekný pocit. Ani som nečakal, že to bude také silné. Niekto povie, že manželstvo nie je nejakým kľúčom ku šťastiu, ale vždy keď sa na tú obrúčku pozriem, tak si na ňu spomeniem," vyznal sa obľúbený spevák.

Rodina Bezdedovcov sa o pár mesiacov rozrastie o ďalšieho člena. Sladké tajomstvo prezradili svetu v deň svadby a na hostine odhalili hosťom aj pohlavie bábätka. To, že budú mať synčeka, bolo prekvapenie aj pre nich. "My sme sa na svadbe dozvedeli, že to bábätko bude chlapček," prezradil exsuperstarista. "Nevedela som to 100-percentne, že to bude chlapec, ale cítila som to tak na 99,9 %, čiže pre mňa to v podstate nebolo prekvapenie, lebo ja som sama seba o tom presvedčila, že to je chalan," povedala budúca mamina.

Ivana prezradila, že tehotenstvo zatiaľ zvláda veľmi dobre. "Musím si zaklopať. Veľmi dobre. Dúfam, že to takto bude prebiehať až do konca. Nemávala som ranné nevoľnosti," tešila sa tehuľka, ktorá v týchto dňoch ukončila šiesty mesiac tehotenstva. Koľko budú mať celkovo detí podľa Ivany ukáže až čas.