25. mar. 2024 o 04:30
Katarína Knochová, vmr, Koktejl

Skupina Hex si prevzala Krištáľové krídlo, no Yxo pri tom nebol: Takto si zažartovali na jeho adresu!

Prečo tam chýbal?

Celebrity
25. mar. 2024 o 04:30
Skupina Hex si prevzala Krištáľové krídlo, no Yxo pri tom nebol: Takto si zažartovali na jeho adresu!

Prečo tam chýbal?

V budove Slovenského národného divadla sme spoznali laureátov 27. ročníka Krištáľového krídla pre významné osobnosti Slovenska za rok 2023. Organizátori ocenili osobnosti v desiatich kategóriách a odovzdali Mimoriadnu cenu.

Krištáľové krídlo za rok 2023 v kategórii Hudba prevzala populárna skupina HEX. Slovenská pop-rocková skupina je na scéne už viac ako 30 rokov a ich hity ako Vetroň, Nikdy nebolo lepšie, Keď sme sami, či Piatok podvečer zľudoveli. Ich najnovší album a turné s názvom „Kde je tu láska?“ získal výborný ohlas aj u fanúšikov. Ocenenie skupine HEX odovzdala Anna Ölvecká, riaditeľka marketingu spoločnosti Nay. „Svet potrebuje rozmýšľať v kontexte lásky,“ povedal v dokrútke gitarista Martin Fefe Žúži a pri preberaní doplnil: „Veríme, že táto spoločnosť sa vyberie na cestu vzájomného porozumenia a lásky.“

Má to svoju veľkú váhu pre nás a vážime si to. Veríme, že si to ocenia aj nejakí naši fanúšikovia, že si to všimnú, že sme to dostali a tešíme sa z toho,“ prezradil nám Martin Fefe Žúži z kapely HEX. Prečo na odovzdávaní cien s nimi nebol manažér a basgitarista Tomáš Yxo Dohňanský, a čo chystá kapela v najbližšej dobe sa dozviete v našom rozhovore.