13. júl. 2023 o 04:00
žani, Koktejl

Seriálová manželka to vrátila Koleníkovi: Aha, čo skrýva pod košeľou

placeholder
Jana Majeská a Ján Koleník.
Zdroj: Instagram/jan_kolenik

Na pľace majú veselo.

Domáce promi
13. júl. 2023 o 04:00
Seriálová manželka to vrátila Koleníkovi: Aha, čo skrýva pod košeľou

Na pľace majú veselo.

Letné dni si herci zo seriálu Dunaj, k vaším službám neužívajú na dovolenkách, ale v práci. Tvorba ďalšej série, ktorá sa na obrazovky dostane na jeseň, je v plnom prúde. Ján Koleník (43), ktorý stvárňuje nemeckého príslušníka SS Waltera Klausa, dokumentuje zákulisie a pravidelne doň berie aj verných fanúšikov.

Nedávno ukázal, ako sa o neho stará kaderníčka, aby mal dokonalý účes a zaznamenal tiež svoju seriálovú manželku Helgu. Tú hrá krásna herečka Jana Majeská (40). V skutočnom živote je manželkou veľmi známeho slovenského herca Mareka Majeského. Dvojica sa spoznala v roku 2005, svoju lásku sa rozhodli spečatiť v roku 2008.

Keď si blondínka všimla, že je na zábere, hneď a rázne zaprotestovala. "Ty prestaň, Jano," povedala s úsmevom hereckému sexsymbolu. Následne sa ho opýtala, či dá do videa pesničku, aby ju nikto nepočul.

Koleník jej tvrdil, že áno, ale bolo to malé klamstvo, nakoľko video napokon zverejnil tak, ako ho natočil. Tým konverzácia seriálových manželov neskončila. Keď si ho pozriete celé, herečka vám bude ešte sympatickejšia.

Tentokrát to Majeská svojmu seriálovému manželovi vrátila. Divákom ukázala, čo skrýva vždy dokonale upravený Koleník pod košeľou. Zistíte to vo videu vyššie.