28. dec. 2023 o 04:00
Koktejl

Michal David: Pokúsil som sa emigrovať cez Slovensko! Takto to dopadlo

Presvedčili ho, aby na hranici z pošty napísal mame domov telegram.

Celebrity
28. dec. 2023 o 04:00
Michal David: Pokúsil som sa emigrovať cez Slovensko! Takto to dopadlo

Presvedčili ho, aby na hranici z pošty napísal mame domov telegram.

Poslednú nedeľu roku 2023, 31. decembra o 22:55h na Jednotke uvidia diváci premiérovú epizódu populárnej talkšou Petra Marcina Neskoro večer, tentokrát ako silvestrovský špeciál. Tak ako aj pominulé roky prinesie divákom pestrú zábavu - scénky, hity populárnej aj ľudovej hudby.

O príjemnú hudobno-zábavnú šou sa postará český hitmaker Michal David, herec a muzikálový spevák divadla Nová scéna Pavol Plevčík, známy raper hip-hopovej scény Kali, spevák a hudobník Peter Cmorík, ale aj ľudová hudba goralskej kapely Kollárovci a Back2Back.

Peter Marcin prezradil, že Michal David, pôvodne menom Vladimír Štancl, začínal kariéru ako klavirista. Ten má so svojimi hudobnými začiatkami spojenú vtipnú príhodu, keď ako 16-ročný nastúpil do kapely Kroky. Čakala ho po prvýkrát v živote cesta na Slovensko a kolegovia si z neho, ako z nováčika, počas jazdy v aute vystrelili a presvedčili ho, že na cestu na Slovensko potrebuje pas.

On samozrejme žiadny nemal, tak sa nechal presvedčiť, že ho pri prechode cez hranicu schovajú pod deku. Hranicu sa mu takto podarilo bez ujmy prejsť, ale kolegovia v žartoch pokračovali ďalej. Presvedčili ho, aby na hranici z pošty napísal mame domov telegram, aby mu na Slovensko poslala cestovný pas, lebo bez neho sa nedostane naspäť do Čiech. Tej sa to zdalo podozrivé a v panike kontaktovala políciu, že má podozrenie, že jej syn chce emigrovať cez Slovensko do Rakúska. A to samozrejme nenechalo chladnými ani členov ŠTB. Pozrite si v ukážke, ako to cestou naspäť dopadlo a nenechajte si ujsť množstvo ďalších zábavných príhod už v sobotu večer o 22:55 h na Jednotke v relácii Neskoro večer!