01. dec. 2023 o 19:00
emd, Koktejl

Žena zarába tisíce ako virtuálna priateľka na telefón: Jej dcéra rozhoduje, aké pikantné fotky ukáže!

placeholder
Char sa pýši dokonalým telom.
Zdroj: Instagram/@char.borley

Žena má desiatky online nápadníkov, ktorým účtuje tisíce.

Zaujímavosti
01. dec. 2023 o 19:00
Žena zarába tisíce ako virtuálna priateľka na telefón: Jej dcéra rozhoduje, aké pikantné fotky ukáže!

Žena má desiatky online nápadníkov, ktorým účtuje tisíce.

Či už si píše o tom, čo zjedla na raňajky, posiela pikantné snímky v spodnej bielizni, alebo vedie videohovory počas prípravy večere, Char Borley je neustále na telefóne a stará sa o to, aby jej viacerí priatelia boli spokojní. The Mirror píše o bývalej modelke z Playboya, ktorá teraz pracuje ako profesionálna priateľka.

Tvrdí, že zarába aj 50 000 libier (58 022 eur) mesačne tým, že hrá dokonalú partnerku pre ochotných mužov na internete, ktorí si ju najmú na deň, týždeň alebo dokonca mesiac, aby bola ich falošnou druhou polovičkou.

Štyridsaťročná Char to nazýva "The Girlfriend Experience" a ponúka osamelým a bohatým mužom množstvo balíkov, pričom najvyššia úroveň stojí 1000 libier (1160 eur) týždenne za každodenné telefonáty, video interakcie a fotografie, na ktorých relaxuje doma.

"Sú to šialené peniaze. Nemám predstavu, koľko som celkovo zarobila. Muži platia za to, aby ma mali za partnerku na deň, týždeň alebo dokonca mesiac, a to všetko online. Môžu mi kedykoľvek posielať správy na moje súkromné telefónne číslo a majú ku mne prístup 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Väčšina z nich má záujem len o to, aby sa porozprávali, ako prebieha ich deň, alebo aby mali nejakú virtuálnu spoločnosť," vysvetlila Char.

Hoci väčšina klientov sa zdá byť normálna, sú aj takí, ktorí to dotiahli do extrému. Žena tvrdí, že jeden z fanúšikov ju dokonca uviedol v závete.

"Tento mesiac na mňa minul viac ako 30 000 libier (34 813 eur). Všetko sa to začalo tým, že si kúpil moje súkromné telefónne číslo. Po tom, čo sme sa chvíľu rozprávali a spoznali, som sa rýchlo stala jeho závislosťou a teraz som v jeho závete. Väčšina z nich skončí mierne závislá, úplne ma milujú," povedala Char.

Char je mama a pracuje aj ako osobná trénerka a tvrdí, že za hodinu cvičenia si účtuje 2000 libier (2320 eur). "Mala som jedného chlapíka, ktorý chcel súťažiť v kulturistike a jediné, čo chcel, bola pomoc so stravou a postavou. Len som mu pomáhala. Jeden chlapík mi raz chcel len poradiť, ako si pripraviť dokonalý sendvič na obed, na maličkostiach záleží najviac," prezradila o požiadavkách, ktoré dostáva.

Char, ktorá sa na Instagrame môže pochváliť pol miliónom sledovateľov, dokonca tvrdí, že jej 22-ročná dcéra schvaľuje jej pikantné zábery. Hoci je práca priateľky lukratívna, v Charinom osobnom živote spôsobila určité problémy. Modelka tvrdí, že intímne známosti v reálnom živote sú zriedkavé.

"Všetci chlapi, ktorí sa so mnou stretávajú, vedia, čo robím, čo môže byť ťažké, pretože sa im páči skôr fantázia. Mám teraz príliš veľa zákazníkov, s ktorými sa musím popasovať, takže nehľadám lásku a myslím, že by žiarlili, keby som to robila. Jeden z mojich fanúšikov je tu od roku 2001 a nazýva sa mojím online manželom, čo mi zatiaľ stačí," povedala Char.

Kvôli popularite na internete je pre Char ťažké vyjsť von bez toho, aby ju niekto spoznal, najmä v jej rodnom meste. Nie každý podporuje jej kariéru. "Aj na verejnosti sa na mňa stále pozerajú a väčšina z nich nevinne, ale potom sa nájdu aj takí, ktorí si povedia: Aha, odtiaľ ťa poznám a zmenia názor. Vždy, keď idem domov, a v meste, kde teraz žijem, si myslia, že je to úžasné, ale tento priemysel sa za posledných 10 rokov veľmi zmenil," pokračuje.

"Keď som začínala, všetci sa na to pozerali s nevôľou a veľmi mi nadávali, čo vo mne vyvolávalo pocit hanby. Hovorili mi: nemáš žiadnu dôstojnosť, rešpektuj sa. Bolo to dosť intenzívne a v jednom momente som bola taká neistá, že som s tým takmer úplne prestala," prezradila o svojich začiatkoch.

"Ale vďaka tomu, čo to urobilo s mojím životom, dalo mi to istotu, že môžem robiť, čo chcem a kedy chcem, som teraz naozaj hrdá a nezaujíma ma, čo si myslia ostatní. V mojom starom dome som dostávala sťažnosti od susediek, ktoré ma videli, ako sa fotím v záhrade. V skutočnosti ma neustále pozorovali ich manželia, ale im sa to nepáčilo. Presne z tohto dôvodu teraz nemám susedov," dodala na záver.