18. sep. 2023 o 05:30
krsk, Koktejl

Mamička č. 13 Laura na rovinu o Kollárovi a ich synovi: Prezradila viac, ako chcela?!

placeholder
Laura má s Kollárom syna Abnera.
Zdroj: Instagram/_leyla_lv_, Instagram/kollarboris

Prezradila viac, ako chcela?

Domáce promi
18. sep. 2023 o 05:30
Mamička č. 13 Laura na rovinu o Kollárovi a ich synovi: Prezradila viac, ako chcela?!

Prezradila viac, ako chcela?

Laura (28), mamička 13. a zároveň najmladšieho potomka multiotecka Borisa Kollára (58), sa svojho synčeka nevie nabažiť. Pri tom, ako zverejňuje nové zábery a pokroky syna, stíha ešte prácu aj sociálne siete. Laurin chlapček, ktorý sa narodil 6. júla, dostal nezvyčajné meno Abner. Blond Slovenka má z predchádzajúceho vzťahu syna Peťka (7), ktorý sa ujal úlohy staršieho brata.

Laura vlastní obchod v hlavnom meste a často predvádza nové módne kúsky rovno na sebe. Fanúšikovia sa jej preto často pýtajú, ako zvláda dve deti a fungovanie ráno v práci. "Dávam to tentokrát celkom ok. Šok bol pri prvom synovi, ktorý sa budil v noci každú polhodinu a ráno som utekala do práce aj s ním. Teraz to už zvládam v pohode. Skôr by mi vadilo byť iba doma a nepracovať," prekvapila mladá mamička.

Priestor pre dohady poskytla, keď zodpovedala otázky o pôrode. Ľudia sa pýtali, aký bol cisársky rez. "Horší ako prvý. A o dosť. Hlavne tie kontrakcie po cisárskom reze, ktoré trvali 24 hod. Vraj je 3. cisársky najlepší, tak uvidí sa," uviedla pobavene na sociálnej sieti.

Taktiež prezradila, že Abner zdedil ústa a spodok tváre po nej, zvyšok po známom otcovi. Nakoľko dali chlapčekovi netradičné meno, ľudí zaujímal jeho výber. Kto mu vyberal meno a aké mená sa páčia Laure? "Jeho tatino a moc sa mu hodí. Páči sa mi: Aysha, Chloe, Kiara, Scarlett a mnoho ďalších," vymenovala Laura na počudovanie len dievčenské mená. Žeby plánovala so známym politikom ďalšie dieťa? Zábery otázok a odpovedí nájdete v galérii pod článkom.