26. máj. 2023 o 06:00
vmr, Koktejl

Vdova po Heribanovi († 43) prežíva najhoršie chvíle: Čo bude s Mamou na prenájom? Je rozhodnuté!

placeholder
Kamila Heribanová prišla o milujúceho manžela.
Zdroj: Reprofoto/TV Markíza, TASR/Jakub Kotian

Čo s ňou bude ďalej?

Celebrity
26. máj. 2023 o 06:00
Vdova po Heribanovi († 43) prežíva najhoršie chvíle: Čo bude s Mamou na prenájom? Je rozhodnuté!

Čo s ňou bude ďalej?

Slovenskom v stredu otriasla správa o náhlom úmrtí obľúbeného herca Dana Heribana, ktorý odišiel do umeleckého neba vo veku 43 rokov. Zanechal po sebe tri malé deti a zdrvenú manželku.

Dano Heriban († 43) bol trojnásobný otec. S herečkou, ktorá momentálne účinkuje v obľúbenom seriáli Mama na prenájom, má synov Viktorka (6) a Martinka (4). Jedno dieťa má z prvého manželstva, 13-ročného syna Thea. Napriek pracovnému vyťaženiu bola pre neho rodina to najdôležitejšie a mal ju na prvom mieste.

Ich šťastie však preťal krutý osud. Z Kamily Heribanovej sa zo dňa na deň stala vdova a teraz musí čeliť najväčšej bolesti v živote. Heribanová stvárňuje postavu Beáty v divácky mimoriadne obľúbenom markizáckom seriáli Mama na prenájom, preto sa fanúšikom natíska otázka, či ešte v seriáli po tejto tragickej správe herečku uvidia.

TV Markíza okamžite zaujala v tejto citlivej otázke postoj. „Seriálová postava Kamily Heribanovej v seriáli Mama na prenájom pokračuje v deji ďalej. Vzhľadom k smutnej udalosti, ktorá sa stala, pracovné povinnosti Kamily Heribanovej v maximálnej miere prispôsobíme jej potrebám," uviedol pre Koktejl.sk PR manažér TV Markíza Lukáš Kočišek.

Smrť prišla nečakane

Podľa medializovaných informácií Heriban zomrel vo svojom dome vo Svätom Jure. Herec mal mať zdravotné komplikácie, pre ktoré bola k nemu privolaná záchranka. Sťažovať sa mal na bolesti chrbta. Deň predtým mal byť dokonca s bolesťami v nemocnici. Privolaní záchranári mu nedokázali pomôcť. U herca došlo k zástave srdca.

Na sociálnych sieťach sa okamžite začali objavovať konšpirácie, že za úmrtie známeho herca môže očkovanie na COVID-19. "Je mi ľúto, že sa okamžite po tejto správe začali šíriť zaručené informácie o tom, že príčinou jeho úmrtia je vakcína. Občas mám pocit, že veľká časť populácie nadobudla pocit/názor, že pred pandémiou nedochádzalo k náhlym úmrtiam mladých ľudí. Tragédie a akútne, život ohrozujúce ochorenia, tu žiaľ boli vždy a naďalej aj budú," vyjadril sa na Instagrame primár Milan Kulkovský.

"Podľa dostupných informácii je na základe mojich skúseností pravdepodobnou príčinou náhleho skonania Daniela Heribana akútna disekcia aorty, ktorá sa žiaľ prejavuje často nešpecificky, napríklad bolesťami chrbta. Menej pravdepodobnou príčinou je srdcový infarkt," vyvrátil hoax známy lekár.