28. dec. 2023 o 09:30
jž, Koktejl

Trpké slová Romany Tabák o zásnubách: List plný sĺz som poslala naspäť!

placeholder
Poslankyňa Romana Tabák prehovorila o svojej minulosti.
Zdroj: facebook/Romana Tabák

S odstupom času to už vidí inak.

Domáce promi
28. dec. 2023 o 09:30
Trpké slová Romany Tabák o zásnubách: List plný sĺz som poslala naspäť!

S odstupom času to už vidí inak.

Romanu Tabák (32) väčšina vníma ako političku a poslankyňu NR SR. Predtým však mala našliapnuté na slušnú kariéru profesionálnej tenistky. Športu sa stále venuje, ale už len rekreačne. V rozhovore pre Plus jeden deň prehovorila o svojom bývalom vzťahu a teraz si na sociálnej sieti zaspomínala na toto obdobie.

Istý čas strávila na študijnom pobyte v New Yorku, kde sa zoznámila s Brazílčanom z doktorskej rodiny, ktorý bol tiež tenistom. Romana prezradila, že začiatok vzťahu bol dokonalý. „Zásnuby boli nádherné a uskutočnili sa na severe Brazílie v meste Natal. Vtedy som si myslela, že to bude na celý život,“ spomína bývalá tenistka.

Po čase však prišli prvé pochybnosti. „Pár týždňov pred svadbou som šla do svadobného salónu, kde som chytila paniku. Niečo také, ako keď pocítite, že to, čo robíte, nie je správne. Urobila som preto rázne rozhodnutie a rozišli sme sa,“ opisuje udalosti Tabák. „Môj snúbenec bol z Brazílie, ja som zostala na Slovensku. Chcela som byť doma,“ prezradila.

Ako však prízvukuje, nebolo to veľmi jednoduché. „Rozhodnutie bolo pre mňa ťažké – rozísť sa s prsteňom na ruke - ale zároveň aj oslobodzujúce. Keď som neskôr spoznala otca môjho synčeka Izaka, tak som vedela, že to tak malo byť. Len človek musí byť k sebe veľmi úprimný,“ zamyslela sa nad svojou minulosťou politička.

A práve pred pár dňami bolo výročie jej zasnúbenia. "26.12.2017. V tento deň ma môj dlhoročný partner požiadal o ruku. Povedala som áno. Zásnuby boli ako z rozprávky (všade lupene ruží) a ja som myslela, že už je to navždy. Nebolo. Prsteň s listom plný sĺz som poslala naspäť. Človek mieni. Pán Boh mení," opísala trpkú spomienku Tabák.

K téme sa však rozhodla ďalej vyjadriť. "Pýtate sa ma, či to ľutujem. Neľutujem! Som rada, že mám dieťa so Slovákom a nemusím cestovať alebo žiť v Brazílii. Kde je veľmi nebezpečne a ani z bankomatu si nemôžete vybrať v kľude a bez SBS služby peniaze," zhodnotila.