31. mar. 2023 o 20:00
Koktejl

Otec na VIDEU oslavoval narodeniny dcérky, onedlho bol mŕtvy: Srdcervúce slová vdovy Olgy!

placeholder
Narodeninová torta malého dievčatka.
Zdroj: TikTok/davidjan13_13

Obrovské nešťastie.

Zahraničie
31. mar. 2023 o 20:00
Otec na VIDEU oslavoval narodeniny dcérky, onedlho bol mŕtvy: Srdcervúce slová vdovy Olgy!

Obrovské nešťastie.

Narodeninová oslava bola natočená na video predtým, ako bytový dom v Dnipre zasiahli bomby. Kuchyňa, ktorá je na videu je kompletne zničená.

Na Ukrajine sa odohrala ďalšia tragédia. Ako informuje Metro na videu nižšie vidíme narodeninovú oslavu malého dievčatka. Boli to posledné narodeniny, ktoré s ňou je otec oslávil - zabila ho bomba, ktorá dopadla na ich bytový dom. Fotografie po výbuchu ukazujú rovnakú miestnosť (žltú kuchyňu), ale už úplne zničenú.

Oslava sa odohráva v žiarivo žltej kuchyni bytového domu. Na videu vidíme otca, trénera boxu Mikhaila Korenovského, ako drží jednu zo svojich dcér na rukách. Druhá dcéra, oslávenkyňa, zatiaľ sfukuje sviečky na narodeninovej torte. Najstaršia dcéra spolu s manželkou Olgou (38) oslavujú spolu s nimi a objímajú malú oslávenkyňu. Klip bol natočený predtým, ako ich bytový dom v Dnipre zasiahli ruské bomby, píše Metro.

Dcéry páru boli zranené a skončili na jednotke intenzívnej starostlivosti. "Namiesto tejto diery tu bol môj byt, v ktorom som deväť rokov bývala s rodinou," napísala Olga k zničenej fotke kuchyne.

"V čase výbuchu sme boli s deťmi na prechádzke a môj manžel sa po súťaži vrátil domov. Najedol sa a mal vyjsť von a pridať sa k nám," vysvetľuje zdrvená žena.