27. mar. 2023 o 13:00
mob, TASR, Koktejl

Veľké odhalenie: Neuveriteľná fotka zo súkromia Michaela Schumachera! Vedeli ste o tom?

placeholder
Bývalý nemecký pilot Michael Schumacher.
Zdroj: Profimedia

Vedeli ste o tom?

Zahraničné promi
27. mar. 2023 o 13:00
Veľké odhalenie: Neuveriteľná fotka zo súkromia Michaela Schumachera! Vedeli ste o tom?

Vedeli ste o tom?

Seriál jednej zo streamovacích služieb „Drive to Survive“ odhaľuje pozadie F1, o ktorom fanúšikovia zrejme netušili. V jednej z častí ukázali fotografiu z minulosti, kde je sedemnásobný majster sveta Michael Schumacher (54) s malým Maxom Verstappenom (25), ako ho drží v náručí po boku malej dcérky Giny-Marie. Na ďalšej je Holanďan vo veku batoľaťa a pozerá sa na rodinného priateľa „Schumiho“. Fanúšikov zábery poriadne prekvapili.

Schumacher si s Verstappenovým otcom Josom vytvoril vzťah počas ich spoločnej sezóny 1994 v Benettone. Nová epizóda dokonca obsahuje klip dvoch otcov, ktorí hovoria o tom, že ich synovia jedného dňa budú proti sebe pretekať v F1.

Schumacherov syn Mick, si tento sen splnil s Haasom, ale túto sezónu začne iba ako rezervný jazdec pre Mercedes. Verstappen sa na druhej strane snaží pripojiť k exkluzívnej spoločnosti a získať tretí majstrovský titul za sebou. „Keď sme boli malí, chodievali sme spolu na dovolenky, mám na to obdobie krásne spomienky,“ povedal Verstappen pre The Sun.

Nemecký bývalý pilot F1 Michael Schumacher sa vážne zranil počas lyžovačky koncom roku 2013. Od tej doby sa lieči v domácom prostredí v Ženeve. Jeho zdravotný stav drží jeho rodina mimo očí verejnosti. Bývalý prezident Medzinárodnej automobilovej federácie (FIA) Jean Todt dúfa, že sa Michael Schumacher ešte niekedy objaví na verejnosti.

Todt patrí k niekoľkým rodinným priateľom, ktorí majú prístup k Schumacherovi a príležitostne poskytuje informácie o jeho stave. „Veľmi dúfam, že sa ešte niekedy ukáže na verejnosti, jeho rodina robí pre to všetko. Aj on tvrdo bojuje,“ uviedol Todt, ktorý údajne navštívil Schumacherovcov v ich sídle v Ženeve.