23. mar. 2023 o 16:00
vmr, Koktejl

Prehovoril blízky priateľ Michaela Schumachera: Smutné odhalenie o jeho manželke!

placeholder
Michael Schumacher s manželkou Corinnou.
Zdroj: Profimedia

Blízky priateľ prehovoril.

Šport
23. mar. 2023 o 16:00
Prehovoril blízky priateľ Michaela Schumachera: Smutné odhalenie o jeho manželke!

Blízky priateľ prehovoril.

Kamarát Michaela Schumachera Eddie Jordan priblížil smutný osud pretekárovej manželky Corinny. Podľa jeho slov žila manželka Michaela Schumachera "ako väzeň", vyhýbala sa obedom a večierkom, aby udržala jeho zdravotný stav v tajnosti, informuje Daily Mail.

Schumacher utrpel v decembri 2013 nehodu na lyžiach a bol uvedený do lekársky navodenej kómy. Neskôr ho v septembri 2014 previezli do rodinného domu pri Ženevskom jazere, kde sa o neho teraz stará tím zdravotníckeho personálu, ktorý pomáha jeho manželke Corinne.

"Pre Micka a Corinnu to bola tá najstrašnejšia situácia," povedal Jordan pre OLBG . "Je to už takmer desať rokov a Corinna nemohla ísť na večierok, na obed alebo na to či ono, je ako väzeň, pretože každý by sa s ňou chcel rozprávať o Michaelovi, keď to nepotrebuje pripomínať každú minútu," vysvetlil.

Schumacher raz označil svoju 54-ročnú manželku za svojho anjela strážneho. Jordan dal Schumacherovi v roku 1991 príležitosť preraziť v F1 v rámci Veľkej ceny Jordánska, ale návšteva mu nebola umožnená, pričom prístup k bývalej hviezde Ferrari si vyhradila jeho manželka.

Corinna sa vyhýbala verejnému rozprávaniu o svojom manželovi, ale v dokumentárnom filme o jeho živote, ktorý bol odvysielaný v roku 2022, objasnila svoje problémy. "Michael je tu. Iný, ale je tu, a to nám dodáva silu," povedala Corinna.

"Sme spolu. Žijeme spolu doma. Venujeme sa terapii. Robíme všetko pre to, aby sa Michaelovi darilo lepšie a aby sa cítil dobre. A aby jednoducho cítil našu rodinu, naše puto. A nech sa deje čokoľvek, urobím všetko, čo bude v mojich silách. My všetci to urobíme. Snažíme sa pokračovať ako rodina, tak ako to mal Michael rád a stále má rád. A pokračujeme v našich životoch," uzavrela.