30. mar. 2024 o 06:00
žani, Koktejl

Najväčšia hádka Nely Pociskovej a Filipa Tůmu: V tejto chvíli sa im zmenil život!

placeholder
Nela Pocisková a Filip Tůma
Zdroj: instagram/pociskova.nela

Hádka ovplyvnila ich nasledujúci život.

Domáce promi
30. mar. 2024 o 06:00
Najväčšia hádka Nely Pociskovej a Filipa Tůmu: V tejto chvíli sa im zmenil život!

Hádka ovplyvnila ich nasledujúci život.

Umelci Nela Pocisková (33) a Filip Tůma (46) patria k najstabilnejším párom nášho šoubiznisu. V roku 2016 sa stali rodičmi syna Hektora a o dva roky neskôr sa ich rodina rozrástla znova. Tentokrát o dievčatko, ktoré dostalo meno Liana. Skôr, ako k veľkým životným zmenám došlo, zažili jednu obrovskú vzťahovú turbulenciu, píše Nový Čas pre ženy.

Prišlo k nej v čase, keď spolu dvojica chodila približne dva roky. " Bola som sa pozrieť na Filipove predstavenie v Olomouci, kde ma po ňom išiel predstaviť svojim kamarátom a známym. Všetci sme sedeli pri stole a bola tam jedna pani režisérka nemenovaná," začala herečka príhodu s tým, že ju operný spevák predstavil ako svoju priateľku. Žena jej podala ruku a so smiechom zahlásila: "Ďalšia?"

Takúto situáciu by len tak nedokázala prekusnúť žiadna žena. "Tak som sa vtedy tak trošku nahnevala a vznikla v ten deň hádka. V momente najväčšej hádky som bola na toalete požiadaná o ruku. Nevedela som či mám utiecť, alebo čo mám robiť, tak som v tej chvíli povedala, že neviem," pokračovala so smiechom Nela. "Ale hrdo nosím prsteň už 10 rokov," dodala a ukázala zlatý šperk s výrazným kameňom.