17. jún. 2023 o 09:00
mob, Koktejl

Štaidl († 75) nezniesol Bartošovej († 48) neveru: Podviedla ho s týmto známym mužom!

placeholder
Ladislav Štaidl († 75) a Iveta Bartošová († 48).
Zdroj: Profimedia

Spravila to natruc.

Celebrity
17. jún. 2023 o 09:00
Štaidl († 75) nezniesol Bartošovej († 48) neveru: Podviedla ho s týmto známym mužom!

Spravila to natruc.

Velikán českého šoubiznisu Ladislav Štaidl († 75) odišiel v posledný januárový deň roku 2021 do umeleckého neba. Okrem toho, že bol skvelým hudobníkom a skladateľom, vedelo sa o ňom, že je tiež veľkým milovníkom žien. Vo svojej knihe Víno z hroznů opisuje nejeden románik, ktorý za tie roky mal, a že ich nebolo málo, píše blesk.cz.

Hoci bol až do roku 2001 ženatý s právničkou Annou Pleskotovou (76) a mal s ňou tri deti - Jiřího, Jana a dcéru Karolínu - po svadbe nebola jedinou ženou v jeho živote. Vzťah, ktorý vyvolal najväčší mediálny poprask, prežil s Ivetou Bartošovou († 48), ktorý však bol pre neho druhoradý a rozvádzať sa nechcel.

Bartošová sa mu teda „pomstila“ románikom, ktorý prežila počas natáčania filmu Svadba upírov (1993) s Rudolfom Hrušínským najmladším (52). „Urobila som to kvôli sebe. Aby prežilo moje ego a aby som v sebe ako ženská mala ešte trochu hrdosti,“ napísala v knihe Nemala som sa narodiť.

Hoci sa speváčka snažila neveru ututlať, nepodarilo sa jej to a Štaidl sa všetko dozvedel. „Rozišiel sa so mnou. Povedal, že mám hneď z Apolinárskej vypadnúť a na druhý deň ráno si zbaliť veci. Nebola žiadna facka. Nič. Len mi povedal, že sa so mnou hneď rozchádza. Nech okamžite vypadnem. A šiel spať. Dve alebo tri hodiny som čakala a potom som išla...“ citoval kedysi slová Bartošovej český denník Šíp.

„Hovoril, že kvôli tomu sa so mnou rozchádza navždy, hoci sám mi predtým rozprával, s kým všetkým spal, a robilo mu to dobre. Vrátila som sa až ráno a on na mňa strašne kričal, že som chrápala s niekým iným, aj keď som mu hovorila, že som bola v parku a bolo mi hrozne,“ dodala.

Štaidlovi sa s Bartošovou narodil syn Artur (26) a od partnerky očakával, že bude mamou na plný úväzok, no ona pracovala na svojej kariére. Začiatkom konca bolo, keď štyri dni pred Vianocami 1998 mali odísť na dovolenku na Kanárske ostrovy a Bartošová v noci tajne utiekla.

Od tragickej smrti českej speváčky uplynulo 29. apríla deväť rokov. Tragická udalosť sa odohrala okolo 11.30 h na trati medzi pražskými štvrťami Uhříněves a Kolovraty. V Uhříněvsi žila speváčka so svojím manželom Josefom Rychtářom (65) na ulici U Starého mlyna.