28. mar. 2024 o 05:30
žani, Koktejl

Kollárova dcéra po luxusnej svadbe v Anglicku prekvapila: Chopila sa zbrane a... pozerajte!

Nezdá sa.

Domáce promi
28. mar. 2024 o 05:30
Kollárova dcéra po luxusnej svadbe v Anglicku prekvapila: Chopila sa zbrane a... pozerajte!

Nezdá sa.

Najstaršia dcéra Borisa Kollára žije naozaj akčný život. Alexandra Horňáková (22) sa venuje parkúrovému jazdectvu, v ktorom je úspešná, a príležitostne je z nej aj modelka. V priebehu tohto roka precestovala Saša viac ako mnoho ľudí za celý život. Uplynulý víkend strávila aj s indickým priateľom Neelom Virwanim vo Veľkej Británii.

Všetky svoje cesty a dobrodružstvá dokumentuje blondínka na sociálnej sieti. Nový rok privítala so svojou láskou na Bali a odvtedy už stihli navštíviť mnoho ďalších miest a krajín. So synom miliardára sa najnovšie vybrali do anglického Hampshire, kde si užili luxusnú svadbu.

Pri dobrom jedle, popíjaní a tanci to cez víkend neskončilo. Saša si nenechala ujsť príležitosť, aby si v krásnom prostredí zajazdila na koni. Spravila tiež niečo, čo by ste pri nežnej blondínke asi nečakali. Chopila sa zbrane a vyskúšala si streľbu, ktorá pripomínala skeet. Pri tejto športovej disciplíne zameranej na presnosť sa strieľa na hlinené taniere alebo hlinené holuby. Ako išla kráske streľba, si môžete pozrieť vo videu.