27. mar. 2024 o 07:30
jž, Koktejl

Najstaršia dcéra Kollára predáva svoju prvú kabelku od otca: Pozrite tú cenu!

placeholder
Kollár prišiel Sašu podporiť na Bratislavské módne dni.
Zdroj: Instagram/ahornakova

Prečo sa tak rozhodla?

Domáce promi
27. mar. 2024 o 07:30
Najstaršia dcéra Kollára predáva svoju prvú kabelku od otca: Pozrite tú cenu!

Prečo sa tak rozhodla?

Najstaršia dcéra bývalého predsedu NR SR Borisa Kollára (58), Saša Horňáková (22) je v živote zvyknutá na určité štandardy. Netají sa tým, že si rada dopraje drahšie kúsky oblečenie. Dokonca randí s Neelom Virwanim, ktorý je synom indického miliardára.

Na sociálne siete pridáva fotky z rôznych kútov sveta a fotky z pretekov alebo tréningov. Preto užívateľku zaujímalo, kde na to všetko berie mladučká Alexandra peniaze. Nemyslela to však v zlom. Doplnila, že Sašu veľmi rada sleduje a bola by rada, keby dávala viac príspevkov. "Rodičia ma v tom podporujú a ďakujem," odpovedala pre nedávnom kráska.

Saša sa rozhodla svojim sledovateľkám na sociálnej sieti ponúknuť luxusné kúsky, ktoré jej len zaberajú miesto v skrini. "Mám pár vecí, ktoré nenosím a chcela by som ich predať za dobrú cenu," napísala Horňáková. Sledovateľkám ponúkla celkovo 15 kúskov.

Medzi kúskami, ktoré predávala sa objavila aj kabelka luxusnej značky. "Toto bola moja prvá kabelka. Tatino mi ju kúpil v Rakúsku. Má síce asi 10 rokov ale bola skladované a vo veľmi dobrom stave. 1000€," napísala. Všetky ponúkané kúsky aj s cenami nájdete v galérii.