03. apr. 2023 o 19:00
emd, Koktejl

Dani hľadala lásku cez zoznamku, hrozné s kým ju dali dokopy: Mohla som sa dovracať!

placeholder
Dani nemohla ani len tušiť, s kým ju spáruje online zoznamka.
Zdroj: TikTok/@danikravette

Mladá žena ostala zdesená po tom, čo objavila na zoznamke.

Zahraničie
03. apr. 2023 o 19:00
Dani hľadala lásku cez zoznamku, hrozné s kým ju dali dokopy: Mohla som sa dovracať!

Mladá žena ostala zdesená po tom, čo objavila na zoznamke.

Speváčke Dani Kravette sa chcelo zvracať po tom, čo jej na telefón prišlo oznámenie s textom "myslíme si, že by ste sa mali stretnúť". O svoj príbeh sa s fanúšikmi podelila na TikToku, pričom na pozadí ukázala zoznamovací profil svojho brata Jordana, píše Daily Star.

"Minulý týždeň som vymazala zoznamku Hinge, pretože sa mi začali objavovať ľudia, ktorí vyzerali, že by mohli od rána do večera vraždiť," povedala Dani. "Ale dobre, stiahla som ju nanovo, že idem znova na to. Mohla som sa dovracať z toho, kto bol pre mňa najlepšia zhoda," pokračovala rozhorčená mladá žena. Odstúpila od obrazovky a ukázala obrázok Jordana na turistickom chodníku.

"Tak, toto je môj brat, hahaha, super roztomilý, lebo to máme v rodine, ale neviem, či je pre mňa ten pravý. Myslím, že sme kompatibilní v tom zmysle, že máme rovnakých rodičov, viete, krv a veci okolo DNA," zasmiala sa Dani.

"Hinge sa mi asi len snaží povedať niečo ako: dievča, už pre teba nikoho vhodného nemáme, ale tu je tvoj brat, prečo nevyskúšaš jeho? Každopádne, zatiaľ čo ja idem pozbierať svoje zvratky z podlahy, môj brat je slobodný," perlila Dani na konci videa.

Diváci videli zábavnú stránku príbehu a podelili sa o svoje názory v komentároch. "Ste najkompatibilnejší možno tak na transfúziu krvi," napísal niekto žartovne. "Asi by som to nezvládla, ak by ma spárovali s niekým, kto má rovnaké meno ako môj brat, nehovoriac o tom… že by to bol naozaj môj brat," poznamenala ďalšia žena.

"Moja najlepšia zhoda bol môj bývalý, hneď potom som vymazala Hinge," podelila sa o svoju skúsenosť iná žena. Ďalší ľudia vyjadrili záujem o Daninho brata. "Kde býva Jordan? Je stále slobodný?" pýtali sa. "Toto ma rozosmialo, je to smiešne, aký je tvoj brat fešák!" napísal zas niekto iný.