24. máj. 2023 o 11:00
krsk, Koktejl

Koniec po 15 rokoch! Lucie Bílá šokovala priznaním: Človek nemôže mať všetko

placeholder
Zlatá slávica Lucie Bílá.
Zdroj: Profimedia

Česká speváčka oznámila koniec.

Celebrity
24. máj. 2023 o 11:00
Koniec po 15 rokoch! Lucie Bílá šokovala priznaním: Človek nemôže mať všetko

Česká speváčka oznámila koniec.

Lucka Bílá (57) slávi úspechy v kariére aj súkromí. Po dlhých rokoch sa však aj ona rozhodla pre razantnú zmenu, o ktorej informovala na sociálnych sieťach. Českej hviezde sa počas víkendu uzatvorila jedna životná etapa. Bílá strávila 15 rokov v Hudebním divadle Karlín a teraz tam končí svoje pôsobenie.

"Hráme Sestru v akci, zažila som tu veľa nádherných vecí, Carmen, Adams family, teraz sestričku, ale od dnešného dňa ma uvidíte už len v mojom divadle. Veľmi ďakujem za tú príležitosť byť tu, ale teraz sa teším na všetko, čo príde. Človek nemôže sedieť na dvoch stoličkách a nemôže mať všetko, aj keď je to fajn," uviedla speváčka v nedeľu.

Jej stálym pôsobiskom bude už len Divadlo Lucie Bílé. Prehovorila o ňom aj vo svojom rozlúčkovom videu na Instagrame. "Pýtate sa ma, PREČO? Odpoveď je jednoduchá: “Po 15 rokoch sa vraciam domov”. Rozhodla som sa odísť z Hudebního divadla Karlín z jediného dôvodu - a tým je moje divadlo. Budeme sa stretávať tam a ja sa na to veľmi teším," napísala na sociálnych sieťach nadšená Bílá.