01. jún. 2023 o 16:00
žani, Koktejl

Jadranka vypenila po nákupe cez internet: Ostré statusy! Podľa majiteľky je pravda inde

placeholder
Speváčka Jadranka Handlovská.
Zdroj: instagram/jadrankahandlovska

Statusy neostali bez reakcie.

Celebrity
01. jún. 2023 o 16:00
Jadranka vypenila po nákupe cez internet: Ostré statusy! Podľa majiteľky je pravda inde

Statusy neostali bez reakcie.

Obľúbená speváčka Jadranka Handlovská nedávno riešila na svojej sociálnej sieti nákup cez internet. Do oka jej padla ponuka na nohavice a blúzku a tak to riskla a objednala si ich. Keď už mala svoju objednávku doma bola poriadne vytočená.

Nahnevaná hviezda zverejnila fotky svojho nákupu a posťažovala sa aj na prístup predávajúcej. "Je možné, že sa nedá reklamovať poškodený tovar, mail je akože delivery (doručený, pozn.red.) nik sa neozve faktúru nedajú, podmienky v lufte. Snáď sa to vyrieši. Keď nie pani z BB s neochotou komunikovať, keď je prúser, len ochotou predávať. Nenechám to tak," zúrila Jadranka.

"Kupuješ si handry, prezentujú súpravu, ale prídu ti len gate. V pohode, majú takú stránku, aby ťa domotali, takže moja chyba. Príde ti iná farba, aj to som akceptovala, že dobre, nemám vrch, farba iná," opísala a týmto pre ňu neskončilo. "Nemám ani tovar ani peniaze a prestali komunikovať," dodala v komentároch. Časť sledovateľov sa postavila na jej stranu, no niektorým sa jej verzia nezdala. Podľa ich názoru speváčka látku zničila sama zlým praním a tým, že sa oblečenie pokúsila ožehliť.

Jadranka si však stojí za svojim a zverejnila aj ďalšie nahnevané príspevky. "Pokým sa madam nepozrie do zrkadla a neuvedomí sa. Dnes mám poruke veľa žien, ktoré riešia viac ako jednu moju reklamáciu. Zablokovala ma všade, aby som nevidela jej komentáre," rozčuľovala sa ďalej.

Pohár jej trpezlivosti sa blíži k tomu, aby pretiekol a situáciu by mohla riešiť aj ráznym spôsobom. "Ak ma vytočí, zverejním kompletnú komunikáciu! Už mám veľa ohlasov, nie som sama, koho oklamali, no nechceli sa s madam ťahať za prsty. Som vytočená a dám to pokojne aj ako negatívnu reklamu ďalej. Čakám len, ako sa zachová. Ja to tak nenechám! Ako píšu ostatné baby, treba podať hromadnú žalobu," napísala Jadranka.

Reakcia obchodu

Na ostré príspevky reagovala vo videu aj majiteľka obchodu, z ktorého si speváčka objednala svoje vysnívané kúsky. "Najprv ma buzerovala, že sme jej poslali inú farbu, čo teda nebola pravda, lebo ona si objednala fialovú. My sme jej poslali fialovú," bránila sa na sociálnej sieti a ako dôkaz má aj objednávku.

"Potom ma začala osočovať, že sme jej nedodali celý komplet. Ale ona si objednala len nohavice, blúzku si neobjednala," vysvetlila a dodala, že Jadranka zaplatila presne za to, čo dostala. Dvojtýždňovú reklamáciu, ktorú garantuje podľa vlastných slov nemohla uznať nakoľko tovar, ktorý sa jej vrátil bol zničený zrejme praním a chýbali im všetky vysačky.

"Pani z obchodu reaguje na reklamáciu tak, že ťa všade zablokuje, aj na mail. Pštrosia hlava do piesku, a keď si bloknutá, tak ťa ohovára a robí video, aká som. Super predavačka, nech sa páči," vyjadrila sa k reakcii majiteľky.