Domáce promi
photo Foto
video Video
02. júl. 2023 o 06:00
žani, Koktejl

FOTO z prvého kočíkovania malého Bezdedu, Ivanka jasá: Na toto som čakala

placeholder
Užívajú si chvíle s drobcom.
Zdroj: instagram/ivanabezdeda

Vychutnávajú si spoločné chvíle ako rodina.

Domáce promi
02. júl. 2023 o 06:00
FOTO z prvého kočíkovania malého Bezdedu, Ivanka jasá: Na toto som čakala

Vychutnávajú si spoločné chvíle ako rodina.

Čerstvý otec Tomáš Bezdeda (37) si minulý týždeň odviezol z Fakultnej nemocnice s poliklinikou Žilina milovanú manželku Ivanku (23) a tiež synčeka Jakubka. Chlapček prišiel na svet 20. júna a už absolvoval prvé kočíkovanie.

Novopečení rodičia všetko zdokumentovali a zavesili aj na svoje sociálne siete. "Na toto som čakala," napísala šťastná mamina k záberu Jakubka v kočíku.

"Jeho revírom sú diaľnice a mojím revírom bude Bôrický park v Žiline. Túto dovolenku strávim v tomto krásnom parku," podelil sa so sledovateľmi spevák. I keď sa z drobca nesmierne teší, pocítil na vlastnej koži aj odvrátenú tvár života s bábätkom. "Inak som sa celkom vyspal," dodal v závere ironicky.

Krásne vyznanie

Po pôrode Ivany spevák neskrýval dojatie. "Láska, ďakujem za ten najkrajší dar, ktorý môže “umelec” ako človek na svete vytvoriť a ktorý si mi dala. Obdivujem ťa za všetko, milujem ťa. Si naozaj bojovníčka a všetko si zvládla brilantne, krásne. Obdivujem všetky ženy, pretože som bol celý čas pri tebe, pri pôrode. Chlapi, vážme si ich a obdivujme!!! Milujem vás, lásky moje," napísal na sociálnych sieťach šťastný otecko Bezdeda.

Z profesionálneho a empatického prístupu zdravotníckeho personálu nemocnice, kde prišiel na svet jeho syn, bol Tomáš nadšený a verejne im poďakoval. Svoju vďaku nepretavil len do slov, ale aj do milého gesta. "Tomášovi ďakujeme za štvrtkové prekvapenie v podobe ľadovej nádielky skvelých nanukov pre našich zamestnancov. Museli sme prezradiť," podelila sa žilinská nemocnica na sociálnej sieti.