Domáce promi
photo Foto
video Video
01. júl. 2023 o 06:00
žani, Koktejl

Tehotenské fotenie playmate Cifrovej sa nečakane zvrtlo: Ratovať ju musel partner!

placeholder
Cifrová sa už pripravuje na príchod malej princeznej.
Zdroj: instagram/eva_cifrova_official

Na toto nebola pripravená.

Domáce promi
01. júl. 2023 o 06:00
Tehotenské fotenie playmate Cifrovej sa nečakane zvrtlo: Ratovať ju musel partner!

Na toto nebola pripravená.

Na vytúžené tehotenstvo chce mať čo najviac spomienok. Aj preto sa Eva Cifrová rozhodla pre tehotenské fotenie. Prvé zábery si nechala spraviť ešte v máji a s krásnym výsledkom sa odvtedy už niekoľkokrát pochválila na svojom instagramovom profile.

Je na nich len so svojou malou princeznou, ktorú nosí pod srdcom. S tehotenským bruškom sa chcela zvečniť aj s partnerom Lukášom, preto zamierili do ateliéru znova.

Eva všetko dokumentovala a vo videách sa rozplývala nad krásnymi doplnkami, ktoré si vyberala. Následne sa odmlčala a sledovateľom neskôr vysvetlila, čo sa pri fotení udialo. Kráska sa už niekoľkokrát posťažovala na závraty a ďalšie problémy spojené s tehotenstvom. Tentokrát sa nepríjemnosti ozvali opäť.

"Mne zostalo trikrát tak zle, až na odpadnutie. A to z toho dôvodu, že mne všetka krv, ako som stála, stiekla do nôh. Úplne mi opuchli nohy. Aj na tých fotkách ich mám obrie, opuchnuté. Farbu mali niečo medzi fialovým a neviem čím červeným," opísala katastrofálnu situáciu, ktorá nastala.

Tehotenské problémy ju úprimne udivujú. "Fotila som v 14-tich rokoch v extrémnych podmienkach, niekoľko hodín, niekedy aj niekoľko dní. Fakt som zažila záhul, ale takéto niečo som fakt ešte nezažila," zhodnotila budúca mamina.

Po fotení ich čakal ďalší program v meste. Dvojica mala v pláne večeru a zmrzlinu, avšak Eva mala problém vôbec sa dostať do auta. "Nieže som mala len opuchnuté nohy, dostala som aj šialené bolesti kĺbov, panvy... Ja som normálne začala stonať. Prísť k autu mi prišlo ako keby mám pred sebou niekoľkokilometrovú túru," pokračovala s tým, že ani nevie presne opísať, čím si prešla.

Aj keď bola na tehotenstvo pripravená, prekvapili ju niektoré veci a telo si robí, čo chce. V každej situácii sa však môže spoľahnúť sa svojho partnera. "Počas fotenia som si musela ľahnúť, ako mi bolo úplne na odpadnutie a veľmi, veľmi zle. A to tam boli dokonalé podmienky. Teplota dokonalá, vetralo sa, klíma, všetko. Ja som si ľahla a Luky mi musel vytláčať krv z nôh," zverila sa na záver playmate. Záber nájdete v galérii pod článkom.