22. máj. 2023 o 05:00
žani, Koktejl

Gáborík sekol pred 5 rokmi s alkoholom: Odhalil pravý dôvod rozhodnutia!

placeholder
Manželia tancovali v Let's Dance.
Zdroj: TV Markíza

Veľa Slovákov by to nedokázalo.

Celebrity
22. máj. 2023 o 05:00
Gáborík sekol pred 5 rokmi s alkoholom: Odhalil pravý dôvod rozhodnutia!

Veľa Slovákov by to nedokázalo.

Náš úspešný exhokejista Marián Gáborík (41) prestal piť alkohol pred 5 rokmi. V rozhovore s Adelou a Sajfom vysvetlil, prečo s ním sekol. Hneď v úvode ozrejmil, že mu alkohol nechýba. "Povedal som si, že si dám nejakú pauzu a už pauzujem v podstate päť rokov," dodal s tým, že Ivanka pije u nich doma symbolicky za troch. Alkohol ho vôbec neláka a keď večer naleje manželke pohár vína, on si dá vodu. Jeho neresťami je ale žuvací tabak a sladké.

Moderátorov zaujímalo či nastal nejaký silný moment v jeho živote, po ktorom si povedal dosť. Marián im vysvetlil, že žiadna galiba nenastala a dôvod bol iný. "Nikdy som neznášal alkohol dobre na druhý deň. Myslím, že bol nejaký víkend, ktorý bol možno tvrdší a hovorím si, že dám si pauzu," objasnil. Najťažšie boli prvé 2-3 týždne, kedy sa ho okolie snažilo presvedčiť, nech si s nimi vypije aj napriek jeho rozhodnutiu.

"Už som si potom na to nejako zvykol. Aj denný rytmus sa mi upravil. V pohode som spával, aj ráno som bol skoro hore. Tak som si na to zvykol a je mi lepšie," vymenoval benefity života bez alkoholu. Po pár týždňoch to začalo tolerovať aj jeho okolie a Marián dokonca inšpiroval aj pár kamarátov.