18. máj. 2023 o 13:00
krsk, Koktejl

Takýto obrat Marián Gáborík nečakal: Jeho verejné vyhlásenie vás zaskočí!

placeholder
Manželia Gáboríkovci v 9. kole Let's Dance.
Zdroj: TV Markíza

Bývalý hokejista s manželkou boli jednými z najväčších hviezd známej súťaže.

Celebrity
18. máj. 2023 o 13:00
Takýto obrat Marián Gáborík nečakal: Jeho verejné vyhlásenie vás zaskočí!

Bývalý hokejista s manželkou boli jednými z najväčších hviezd známej súťaže.

TV Markíza tento rok uviedla už 6. sériu zábavnej šou 2 na 1. Moderátori Adela Vinczeová (42) s Danom Danglom (48) v nej privítali rapera Patrika Rytmusa Vrbovského, herca Adama Bardyho, moderátora Michala Hudáka a herečku Janku Kovalčíkovú. Nakoľko nedávno skončilo Let's Dance, po štyroch nových epizódach nasledovali archívne časti s Borisom Valábikom, Gabrielou Marcinkovou a Mariánom Gáboríkom (41), ktorí účinkovali v najnovšom ročníku.

Gáborík, ktorý sa pôvodne objavil v tretej sérii 2 na 1, sa tento rok aj s manželkou Ivanou pretancoval až pred brány samotného finále. Exhokejista v 9. kole zatancoval s Ivanou najskôr jive, potom slowfox na pieseň All Of Me, ktorú im na svadbe i priamo v Let's Dance zaspievala Mária Čírová. Aj ona sama súťažila v tanečnej šou, všetko jej ale prekazilo nečakané zranenie.

Predpovedali mu to?

Marián sa v relácii 2 na 1 objavil ešte v roku 2020 a ani vo sne by mu nenapadlo, že sa raz skoro prebojuje do finále tanečnej šou. Moderátori v jemu venovanej epizóde prebrali jeho alternatívny život s blízkymi. Manželka spomenula, že by sa mu hodilo umelecké zameranie, mohol by byť napríklad gitarista. Padla aj nadväznosť na jeho školu, keďže študoval na odevnej. Škola umeleckého priemyslu v Trenčíne sa stala miestom, ktoré aj neskôr v dokrútke navštívili.

Dano Dangl sa ho neskôr spýtal aj na to, či sa mu páčia latinsko-americké tance, na čo Marián reagoval pozitívne, nakoľko je jeho manželka tanečnica. Danovi to nedalo, preto nadhodil, že by potrebovala tanečného partnera. "Ja si myslím, že som ok tanečník, keď si so ženou zatancujeme, ale nevedel by som si predstaviť tancovať na verejnosti," vyhlásil Marián. V rámci 2 na 1 absolvoval tréning rumby s Natáliou Glosíkovou a následne tanec predviedol aj v samotnom vysielaní. Zábery nájdete v galérii pod článkom.