08. sep. 2023 o 05:30
Miroslav Novysedlák, Koktejl

Dramatický pôrod manželky bratislavského župana Drobu: 12 hodín plných bolesti!

placeholder
Juraj Droba s manželkou.
Zdroj: Instagram/miroslava.drobova

Droba priznal, že v práci si berie do konca týždňa voľno.

Domáce promi
08. sep. 2023 o 05:30
Dramatický pôrod manželky bratislavského župana Drobu: 12 hodín plných bolesti!

Droba priznal, že v práci si berie do konca týždňa voľno.

Juraj Droba, ktorý je predsedom Bratislavského samosprávneho kraja, má dôvod na oslavu. Na sociálnej sieti sa totiž pochválil prírastkom do rodiny. Jeho manželke Mirke sa narodil syn. Zverejnil aj emotívny záber svojho novonarodeného syna, a to priamo z nemocnice. Mirkin pôrod sa ale nezaobišiel bez komplikácií.

"Chlapčiatko naše je konečne na tomto svete. Po dvanástich hodinách boja a štyri dni po termíne prišiel 6.9. o 5:50 ráno cisárskym rezom na svet Jakub Móric Droba," napísal k dojímavej fotografii na Facebooku. Droba následne vyjadril obdiv svojej manželke a nešetril chválospevmi na jej adresu.

"Moju Mirku bezhranične milujem, no po dnešku má moju absolútnu úctu a obdiv. Je v poriadku, ale celá ubolená," pokračoval a naznačil, že počas pôrodu si musela prejsť veľkými bolesťami.

"Kubka som dostal do rúk a za dve hodiny ani raz nezaplakal, iba sa túlil a cuckal mi malíček. Maminka sa prebrala z anestézy až okolo 8:45, doviezli nám ju na izbu a Kubík sa hneď pricucol. Všetko ako má byť. Svet je v rovnováhe," dodal hrdý otec.

Ten si otcovstvo užíva a zároveň každému otcovi odporučil, aby sa prvý týždeň naplno venoval bábätku a žene. "Zažívam euforické stavy a do konca týždňa si beriem voľno. Verím, že pokiaľ Kubko dospeje, tento svet bude preňho krajší, ako je teraz," uzavrel Droba. Záber jeho syna si môžete pozrieť v galérii.