28. mar. 2023 o 16:00
žani, Koktejl

Trauma novinárky Zuzany Kovačič Hanzelovej: Na dovolenke skoro zomrela!

placeholder
Manželia Zuzana Kovačič Hanzelová a Michal Kovačič.
Zdroj: Instagram/zuzanahanzelova

Trauma, ktorá ju poznačila na zvyšok života.

Celebrity
28. mar. 2023 o 16:00
Trauma novinárky Zuzany Kovačič Hanzelovej: Na dovolenke skoro zomrela!

Trauma, ktorá ju poznačila na zvyšok života.

Zuzana Kovačič Hanzelová (34) a Michal Kovačič (40) sa vo svojej práci našli a novinárčina je ich životom. Napriek tomu od nej radi vypadnú a idú si oddýchnuť na dovolenku. Manželia sú fanúšikmi exotiky a vlani navštívili Guatemalu a Kostariku. Na zozname destinácií, ktoré už preskúmali je aj Brazília, Indonézia, Thajsko, Mexiko aj Nikaragua.

Azda každému sa pri týchto krajinách vynoria myšlienky na oddych na pláži alebo vo vode. Zuzana sa však zverila na sociálnej sieti, že vodu veľmi neobľubuje a má na to desivý dôvod. "Keďže sme sa asi v 20-tich skoro utopili v divokej vode na rafte s kamošmi, mám z toho dosť traumu," prezradila na Instagrame.

S nepríjemnými spomienkami sa snaží bojovať a skúša všetko, čo dovolenkové destinácie prinášajú, no na jednom výlete toho na ňu bolo priveľa. "Napríklad sme sa v Mexiku šli potápať a ja som mala po ceste dolu dva panické ataky a vzdala som to," pokračovala s priznaním. Rada však šnorchluje a vie aj plávať.

Sledovateľov neskôr zaujímalo, ako sa vyrovnáva s panickými atakmi. Novinárka ich rýchlo opravila, že sa jej to stalo len raz pri potápaní. "Mňa tam ukľudnil ten zlatý inštruktor, ale ja som to vyhodnotila tam že mi to nestojí za ten stres," dodala. Ľuďom však odporučila niekoľko techník, ako sa s nimi vyrovnať. "Dýchacie cvičenia, a rôzne iné spôsoby. Skúste si o tom prečítať, a určite odporúčam vyhľadať aj psychológa. Držím palce," odkázala všetkým, ktorí sa musia vyrovnávať s panickými atakmi.