14. mar. 2024 o 21:45
Famous.cz, Koktejl

Zásnuby, aké nemajú obdobu: Profesionálny futbalista požiadal o ruku partnera priamo na trávniku

placeholder
Fotkami zo zásnub sa pochválil na sociálnej sieti.
Zdroj: Instagram/joshua.cavallo

Bude svadba!

Zahraničný šport
14. mar. 2024 o 21:45
Zásnuby, aké nemajú obdobu: Profesionálny futbalista požiadal o ruku partnera priamo na trávniku

Bude svadba!

Prvý profesionálny futbalista, ktorý priznal svetu, že je gay, požiadal o ruku svojho priateľa. Josh Cavallo si kľakol pred partnera Leightona Morrella na trávniku štadióna Adelaide United, za ktorý teraz kope. Fotku zo zásnub potom zdieľal na svojom profile na sociálnych sieťach.

Dvadsaťštyriročný Cavallo hrá za Adelaide od roku 2021, kedy sa v emotívnom videu priznal, že je gay. Bol tak prvým profesionálnym hráčom sveta, ktorý sa hrdo prihlásil k tomu, že ho romanticky priťahujú muži.

Záložník randí s Morrellom už vyše roka, vlani sa spolu zúčastnili sprievodu New York Pride. So zásnubami Cavallovi pomohol jeho tím austrálskej ligy A, keď mu umožnil požiadať Morrella o ruku priamo na trávniku ich domovského štadióna.

Cavallo potom zverejnil sériu silných fotografií, ktoré si môžete prezrieť v galérii. „Od tohto roku s mojím snúbencom. Čoskoro budeme Pán a Pán. Ďakujem Adelaide United za pomoc pri príprave tohto prekvapenia. Vaša nekonečná podpora pre mňa toľko znamená. Poskytli ste mi bezpečný priestor vo futbale, taký, o ktorom som si ani vo sne nemyslel, že by mohol byť niekedy možný, a povzbudili ma, aby som každý deň svojho života žil autenticky. Pripadalo mi správne zdieľať tento výnimočný okamih na ihrisku, kde to všetko začalo,“ napísal Cavallo k svojim fotkám na Instagrame.