01. aug. 2022 o 18:00
mob, Koktejl

Poľka si nechala transplantovať obočie z vlastných vlasov: Odpadnete, čo z toho vzniklo!

placeholder
Žena si dala v Poľsku transplantovala vlasy do obočia.
Zdroj: reprofoto/ tiktok/@isakutxi

Doplatila na trend z mladosti a teraz chce zvrátiť škody.

Zahraničné správy
01. aug. 2022 o 18:00
Poľka si nechala transplantovať obočie z vlastných vlasov: Odpadnete, čo z toho vzniklo!

Doplatila na trend z mladosti a teraz chce zvrátiť škody.

Poľka Isabelle Kutxi si ako tínedžerka nadmerne vytrhávala obočie, čo jej neskôr spôsobilo komplikácie. V mladosti podľahla trendu mať tenké obočie, ale ničila si ho natoľko, že už potom nerástlo normálne. Tridsaťšesťročná žena zúfalo chcela mať husté a nadýchané obočie, preto sa rozhodla ísť pod nôž a nechať si ho transplantovať z vlastných vlasov.

Isabelle začínala každý deň tým, že si obočie dokresľovala, no raz videla v televízii program o plastických zákrokoch v USA. „Začala som si o tom robiť prieskum na internete a zistila som, že to je celkom drahé. Rozhodla som sa ale ísť do Poľska, som Poľka a u nás je všetko oveľa lacnejšie a dobre urobené. Namiesto 5-tisíc libier (5953 eur), čo by som zaplatila v Británii, ma to vyšlo na 1500 (1785 eur),“ cituje ženu portál Daily Mail.

Zákrok bol bezbolestný a ani 12 mesiacov po transplantácii nič neľutuje. „Jediná vec, ktorá ma bolela, boli injekcie anestetika do pokožky hlavy a obočia. To bola jediná bolesť, ktorú som cítila.“

Zo svojho nového vzhľadu je nadšená a tvrdí, že jej zmenil život, pretože sa už pri fotografovaní nemusí skrývať. Má to však jeden háčik. „Je tu jeden zábavný fakt. Vlasy, ktoré mám teraz ako obočie, stále normálne rastú. Každý mesiac si ich chodím dať kamarátke ostrihať,“ dodáva Poľka.