28. nov. 2022 o 18:00
aza, Koktejl

Kráska ukázala synčeka: Ľudia ho buď milujú, alebo urážajú! Videli ste už takéto dieťa?

placeholder
Mladá 21-ročná mamička Jackie Adao je matkou dvoch detí.
Zdroj: tiktok/jackieandadao

Drobec sa stal hitom internetu.

Zahraničie
28. nov. 2022 o 18:00
Kráska ukázala synčeka: Ľudia ho buď milujú, alebo urážajú! Videli ste už takéto dieťa?

Drobec sa stal hitom internetu.

Bábätká prichádzajú na svet v rôznych veľkostiach. O tom svedčí aj prípad malého chlapčeka, ktorý sa narodil trošku väčší. Kvôli tomu dostáva jeho matka denne urážlivé komentáre od ľudí na internete.

Mladá mamička Jackie Adao sa na sociálnej sieti TikTok delí so sledovateľmi o svoj osobný život. Na známej platforme tvorí krátke videá a mnohé z nich sú o jej dvoch synoch. “Porodila som obrovské dieťa. Keď mal Luxe sedem mesiacov, vážil rovnako ako by malo vážiť dvojročné až trojročné dieťa. Trollovia mu hovoria hroch,” cituje mladú mamičku denník The Sun. Chlapec vo svojich 7 mesiacoch vážil okolo 13 kilogramov.

Vo videu, ktoré 21-ročná Jackie zdieľala prezradila, že kvôli váhe dieťaťa ho musí všade neustále nosiť jeho ocko. „Jednoducho nemôžem nosiť 13 kilové dieťa celý deň... na to sú otcovia, však?” napísala Jackie. Vo videu je veľa záberov na ocka a jeho synčeka. Jeden zo záberov zachytáva aj dieťa v autosedačke. K tomu sa Jacke vyjadrila tiež. “P.S. toto video bolo natočené, keď mal malý sedem mesiacov, teraz má osem a už sa do tej autosedačky nezmestí. Teraz sme mu kúpili novú pre veľkých chlapcov,” napísala mamička.

V sekcii s komentármi sa roztrhlo vrece s odozvami ľudí. “Je taký roztomilý,” napísal jeden z užívateľov TikToku. “Tučnučké bábätká sú najlepšie!” napísal ďalší. Jackie však tvrdí, že od ľudí nedostáva vždy iba milé a veselé komentáre. Medzi pomenovaniami, akými ľudia nazvali jej dieťa boli napríklad hroch, obor, trpaslík či melónová hlava. Niekto dieťa nazval dokonca aj dospelým mužom, či seniorom.

Vo videu, kde priznáva, že svojho syna stále dojčí a bude to robiť dovtedy, kým to nebude chcieť, sa nenávistné komentáre stále množia. “Čo sa deje s tvojím deckom? Nevyzerá ako normálny človek,” napísal jeden z neprajníkov. "Už ti vyrastá mami. Povedal, že sa čoskoro odsťahuje," napísal ďalší. "Daj mu radšej kávu. Musí stihnúť vlak," zavtipkoval jeden zo sledovateľov.