Správy
photo Foto
video Video
20. apr. 2023 o 18:00
lv, Koktejl

Dievčinu opustil priateľ pre jej nezvyčajné prsia: Ženy závidia a všetci sú z nich vedľa!

placeholder
Kaylee vysvetľuje fanúšikom prečo nosenie podprseniek je kvôli jej ochoreniu nepohodlné.
Zdroj: TikTok/funsized.toy

Mnohí fanúšikovia jej zriedkavé ochorenie prsníkov závidia.

Správy
20. apr. 2023 o 18:00
Dievčinu opustil priateľ pre jej nezvyčajné prsia: Ženy závidia a všetci sú z nich vedľa!

Mnohí fanúšikovia jej zriedkavé ochorenie prsníkov závidia.

Kaylee Li opustil bývalý priateľ kvôli jej “zrasteným prsiam“, ale jej fanúšikovia mali na to iný názor. Mladá žena má zriedkavé ochorenie prsníkov nazývané symmastia, píše DailyStar. „Ide o to, že prsia sú spojené, takže sa pohybujú spolu, pretože sú v strede úplne spojené kožou," objasnila. Internetová modelka ďalej vysvetlila, že jej bývalý priateľ kritizoval jej prsia a hovorieval, že iné dievčatá majú lepšiu hruď.

Okrem toho sa Kaylee musí kvôli nepohodliu vykašľať na nosenie podprseniek. „Pokúsim sa čo najlepšie demonštrovať to, čo sa stane, keď máte spojené prsia a snažíte sa nosiť takúto podprsenku,“ začala vo svojom videu na TikToku.

„A mám na mysli podprsenky typu balconette s kosticami, ktoré idú až nahor. Spodná časť podprsenky neprilieha k mojej hrudi, ale vytŕča priamo pred mojimi prsníkmi a nič nepodopiera. Je mi to veľmi nepríjemné. Na konci dňa mám vždy červené fľaky práve tu, kde mi kostica zatláča do prsníka. Takže nemôžem nosiť podprsenky a chodím von bez nej," vysvetlila.

Zdá sa však, že jej fanúšikom to príliš nevadí a mnohí tvrdia, že si jej spojené prsia ani nevšimli. „Vyzerá to skôr akoby si v kuse mala na sebe push-up podprsenku," uviedla jedna z komentujúcich. „Som presvedčená, že táto "mutácia" je v skutočnosti výhodou," napísala ďalšia. „Je to také pekné, tie moje sú tak široko od seba, že vyzerajú ako dva samostatné kontinenty," komentovala používateľka sociálnej platformy.