26. apr. 2024 o 05:00
jž, Koktejl

Blízka osoba Jiřiny Bohdalovej zažila horor: Agresívny pes zabíjal pred jej očami! V kočíku viezla dcérku

placeholder
Jiřinu Bohdalovú zasiahla tragická správa.
Zdroj: Jan Handrejch / Právo / Profimedia

Krvavá dráma!

Zahraničné promi
26. apr. 2024 o 05:00
Blízka osoba Jiřiny Bohdalovej zažila horor: Agresívny pes zabíjal pred jej očami! V kočíku viezla dcérku

Krvavá dráma!

Legendárnu herečku Jiřinu Bohdalovú (92) zasiahla smutná správa. Matku jej psíka Ruženky roztrhal iný pes, informuje redakcia Aha!. Pani Linda s dcérkou v kočíku a fenkou jazvečíka Barčou išla na prechádzku a po nejakej dobe sa rozhodli občerstviť v blízkej reštaurácii.

"Dcéru som mala v kočíku pri sebe a Barču pod nohami, pretože bola unavená po dlhej prechádzke a tiež kvôli nezvyčajne veľkým horúčavám, ktoré v ten deň panovali," opísala chvíle pred hroznou tragédiou majiteľka jazvečíka, ktorá je zároveň matkou Ruženky, psa Jiřiny Bohdalovej.

"Zrazu sa odniekiaľ zozadu vyrútil obrovský pitbull alebo staford - v tej rýchlosti sa nedalo rozoznať, o aké bojové plemeno ide - a vrhol sa na Barču. Surovo ju uhryzol do krku a potom ju vyhodil do vzduchu, načo ju okamžite chytil a začal ju hladne trhať," opisovala smutnú udalosť Linda so slzami v očiach.

"Priskočila som k agresívnemu psovi a kopla som ho, snažila som sa, aby Barču pustil. Pes, alebo skôr monštrum, sa na mňa otočil a začal vrčať," pokračovala Linda. "Barču držal v tej dobe už polomŕtvu labou a pravdepodobne rozmýšľal, či vyštartuje po mne, alebo dokončí zabitie Barči," dodala. "Zľakla som sa, otočila som sa a utekala ku kočíku, chcela som brániť svoju dcérku, keby sa tá príšera rozhodla zaútočiť na ňu. Tiež som hystericky nahlas kričala na majiteľa reštaurácie, aby okamžite odvolal svojho psa, alebo aby Barču zobrali.... Márne!" zachvela sa hrôzou pri spomienke.

"Majitelia sa len prizerali prebiehajúcemu krviprelievanie, psa sa báli a nechali ho robiť si, čo chcel. Len sa spýtali svojho syna, ktorý údajne psa omylom pustil, kde je diaľkové ovládanie elektrického obojku. A tak mi došlo, že pes je úplne neovládateľný a majú ho pod elektrikou," šokovane nechápe do tej chvíle majiteľka napadnutého jazvečíka, ktorú si celú zakrvácaní vraždiaci pes odniesol niekam dozadu. Podľa jej slov polícia rieši tragédiu ako priestupok.