26. nov. 2022 o 12:00
krsk, Koktejl

Skutočná pravda o nenávisti Zagorovej a Pilarovej? Vdovec po známej speváčke si nebral servítku!

placeholder
Speváčky Hana Zagorová a Eva Pilarová.
Zdroj: Profimedia

Blízki dvoch speváckych hviezd odhalili súkromie a vzťahy, ktoré medzi nimi panovali.

Celebrity
26. nov. 2022 o 12:00
Skutočná pravda o nenávisti Zagorovej a Pilarovej? Vdovec po známej speváčke si nebral servítku!

Blízki dvoch speváckych hviezd odhalili súkromie a vzťahy, ktoré medzi nimi panovali.

Vdovec po speváčke Eve Pilarovej († 80) zúri. Len pár hodín po smrti Hany Zagorovej († 75) mala vyplávať na povrch informácia, že sa obe ženy navzájom nenávideli, píše eXtra.cz. Čo na to Štefan Margita?

Informácia sa mala týkať toho, že by Pilarová nikdy neodpustila Zagorovej to, že ju mal kvôli nej opustiť hudobník Karel Vágner. Podľa vdovca po Pilarovej to však nie je pravda. „Strašne ma nahnevalo, že hneď v ten deň, čo zomrela Hanka, vyšiel článok s tvrdením, že Eva ju neznášala. Eva je mŕtva, ani Hanka sa nemôže brániť a Karel Vágner vypustil, ako sa navzájom nemali rady. Veď to vôbec nebola pravda,“ uviedol pre český web manžel Pilarovej Jan Kolomazník.

Inak to mal vidieť samotný hudobník Vágner. „Eva Pilarová je jediná žena, ktorá so mnou potom už v živote neprehovorila. So všetkými ostatnými som sa rozišiel v dobrom. Celé roky robila, že ma nevidí. Hanka Zagorová mi dokonca niekoľkokrát povedala, aby som Eve pomohol. Takú možnosť mi však Eva nikdy nedala. Veľa vecí v živote dokážem odhadnúť, ale pri nej naozaj netuším, prečo k tomu došlo. Nikdy som jej neublížil. Aspoň som teda nechcel,“ hovorí podľa portálu Prima Ženy Vágner v knihe Zagorka.

Vdovec po Pilarovej ale s tvrdeniami Vágnera nesúhlasí ani v tom, že speváčku opustil. „To Eva ho poslala preč. Že to nepredýchal, to bol jeho problém. Ale Eva spievala so Štefanom, obaja s Hankou u nás boli na chalupe. Tak aká nenávisť? To bola úplná hlúposť,“ pokračuje Kolomazník.

„Za tú dobu vyšlo také obrovské množstvo poloprávd a nezmyslov, že už toho mám plné zuby. Eva to hádzala za hlavu, vôbec sa tým nezaoberala, ale mňa to vždy hnevalo,“ dodal vdovec. Hoci sa redakcii eXpres.cz nepodarilo dovolať Štefanovi Margitovi, prehovoriť mala osoba z jeho okolia.

„Hanku s Evou spájal vzájomný rešpekt, dôvera a priateľstvo v tom pravom slova zmysle. Veď si aj pomáhali. Keď bola jedna z nich indisponovaná, vzájomne za seba zaskočili na akciách,“ spomína na záver osoba blízka Zagorovej a Margitovi.