01. apr. 2024 o 05:30
krsk, Koktejl

Cimarrova Broňa zverejnila veľkonočnú fotku iba s dcérkou: Prečo tam s nami nie je Mario!

placeholder
Cimarrova partnerka Bronislava s dcérkou Brianou na veľkonočnom zábere.
Zdroj: Instagram/bronigregus

Jeden člen rodiny na zábere výrazne chýbal. Aký je dôvod?

Domáce promi
01. apr. 2024 o 05:30
Cimarrova Broňa zverejnila veľkonočnú fotku iba s dcérkou: Prečo tam s nami nie je Mario!

Jeden člen rodiny na zábere výrazne chýbal. Aký je dôvod?

Bývalá účastníčka súťaže Miss Slovensko 2015, modelka a influencerka Bronislava Gregušová (32) a kubánsky herec Mario Cimarro (52) tvoria pár už viac ako štyri roky. Dvojica, ktorá sa spoznala v Miami na dovolenke, má spolu krásnu dcérku Brianu.

Herec navštívil Bratislavu v lete v roku 2018, keď ho pozvali na DOD Markízy. S Broňou sa už však v tom čase poznal. Juan zo Skrytej vášne sa zasnúbil so Slovenkou v novembri 2019. Namiesto termínu svadby oznámili tehotenstvo a dcérka Briana sa im narodila 31. augusta 2022 v Kalifornii.

Cimarrove kroky späť na Slovensko viedli vlani pred 8. ročníkom tanečnej súťaže Let's Dance. Sexsymbol sa s tanečnou partnerkou Vanesou Indrovou, ktorá nahradila Vandu Polákovú, pretancoval až do šiesteho kola! Po šou sa aj s Broňou vrátili za veľkú mláku, kde žijú dodnes.

Mario a Bronislava si robia s dcérkou spoločné fotky pri každej možnej príležitosti. Nevynechávajú Halloween, kedy sa aj s maličkou prezlečú do masiek, tradične ani Vianoce. Počas tohtoročnej Veľkej noci sa však celebritná mamička musela odfotiť s dcérou sama. Ako prezradila na sociálnej sieti, mali na to pochopiteľný dôvod.

"Pre všetky konšpiračné teórie, ktoré mi aj tak nedôjdu do DM (správ, pozn. red.), keďže ten mi nefunguje už asi pol roka, tak Mario neni s nami na fotke, pretože natáča seriál v Karibiku, ale čoskoro, veľmi čoskoro, budeme opäť spolu. Krásne veľkonočné sviatky všetkým," ozrejmila Bronislava na Instagrame. Jej záber s rozkošnou dcérkou nájdete v galérii pod článkom.