07. jún. 2023 o 06:00
žani, Koktejl

Rytmusa a Jasminu v Budapešti šokoval účet za jedlo: Ja som odpadla, ľudia!

placeholder
Jasmina a Rytmus sa potulovali po Budapešti.
Zdroj: Instagram/ jasmina_alagic

Niečo také nečakala.

Celebrity
07. jún. 2023 o 06:00
Rytmusa a Jasminu v Budapešti šokoval účet za jedlo: Ja som odpadla, ľudia!

Niečo také nečakala.

Jasmina Alagič a Patrik Rytmus Vrbovský zobrali synčeka a vyrazili spolu na rodinný výlet do Budapešti. Pre manželov to bolo výnimočné, nakoľko práve v hlavnom meste Maďarska sa posunul ich vzťah. Prvýkrát sa v miestnej ZOO držali za ruky a užívali si jeden druhého.

Okrem zoologickej záhrady nevynechali ani potulky metropolou. I keď na to Jasmina nevyzerá, je veľkou milovníčkou jedla. Preto si aj v Budapešti dopriali dobroty od výmyslu sveta. Už sú zvyknutí, že za jedlo nechávajú v reštauráciách pálky, no pri tomto účte zostala moderátorka poriadne zaskočená. S tým koľko zaplatili, sa musela podeliť aj so svojimi sledovateľmi na Instagrame.

"Ja som teraz odpadla, ľudia. Mali sme rybací šalát, pre mňa bafalu, mali sme polievky, ďalšie jedlá, pizzu... a platili sme 48 eur," vymenovala prekvapená Jasmina. "Štyridsaťosem eur za asi 7-8 jedál. To tak tu majú bežne, alebo je fakt Bratislava tak strašne predražená?" čudovala sa moderátorka.

Nešetria na sebe

Manželia si pritom radi doprajú luxus, ktorý si väčšina ľudí nemôže dovoliť. Pred pár mesiacmi známy raper svojim fanúšikom bez okolkov prezradil, koľko cvakali za dovolenku v Dubaji. Nejednému Slovákovi pri tých cifrách vyletelo obočie poriadne vysoko. Rytmus na rovinu prezradil, že letenky a apartmán stáli 24-tisíc eur. "Potom reštaurácie, zábava, obchody, kľudne ďalších 20 000 eur," menoval s tým, že s Jasminou oslavujú ich úspechy a ciele bez limitov.